11 grunde til at date en mand med tatoveringer

Det er muligt, at det ikke er svigermors drøm, hvis du hiver en mand med hjem til møde med de gamle, og han er dækket af tatoveringer. Men der er masser af gode grunde til at finde sammen med en mand, der har trukket stregerne op så at sige. Fx følgende:

1) Han er vedholdende
Føles der langt mellem fyre, som dedikerer sig til en sag (læs;dig)? Så gå trygt efter en fyr med tatoveringer. Det hårde ydre hviler ofte på en kerne af dedikation. Han træffer gerne en beslutning for livet og her kan ægteskab/partnerskab meget vel være en af beslutningerne.

2) Han har noget at sige
Tuschen er er udtryk, og det er i de fleste tilfælde ment som noget permanent. Spørg ham om noget, og han er ikke bange for at sige sin mening og stå ved den.

3) Han tænker over tingene
Du møder sjældent en tatoveret person, der ikke har tænkt over sin udsmykning. Spørg ham, hvad hans tatovering betyder, og der er med garanti en symbolik og god historie bag.

4) Han er følsom
Den samme refleksion og velovervejede stil, han valgte sin permanente kropsudsmykning med, kan være god på andre punkter - fx i et parforhold.

5) Han er kreativ
Det siger sig selv, når nu han er et omvandrende stykke kunst, at der bag stregerne på huden må være en kreativ sjæl. Han værdsætter med andre ord kreativitet og er dermed sjældent kedelig at være sammen med.

6) Han er interesseret i andre
Et udtryk, så som en tatoveret krop, er et indtryk for andre. Det betyder også, at der bag hans tatoverede ydre er en mand, der søger kontakt med andre - ikke nødvendigvis altid, men han er åben overfor andre mennesker, herunder dig.

7) Han kan lide at overraske
Måske er han ikke svigermors drøm eller arbejdsgiverens førstevalg, hvis de har et problem med folk som ham, der stikker ud. Det siger måske mere om dem, end om ham. En tatoveret fyr ved udmærket godt, hvad andre måtte mene om hans ydre, men han ynder formodentligt også at overraske dem positivt. Et forhold med ham kan derfor sagtens møde modstand, men det bliver med garanti aldrig kedeligt.

8) Han er lækker
... Jo han er.

Også når han bliver ældre:

 

Mare... #gvlifestyle

Et billede slået op af Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) den

3. Jul 2016 kl. 10:33 PDT

9) Han er selvsikker
Han står ved sine valg og flager så at sige gerne med dem. Hvor frækt er det ikke?

10) Han piver ikke
Et prik med en nål eller lidt smerte rører ham ikke. Selvom han er følsom, er der også noget machomand over ham. Haps haps.

11) Han er flot nøgen
Hvad venter du på? Du kan lede efter flere tatoveringer, når I først har lært hinanden at kende godt.

Læs også: 10 grunde til at date en pige med tatoveringer

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip