6 overraskende frække berøringer der gør sex fantastisk

En, to, tre sæt i gang.

De fleste ved, at der findes erogene zoner hos både kvinder og mænd, som er særligt følsomme at berøre som fx en optakt til sex. Brysterne på kvinder samt nakke og øre er eksempler, men hvis I kunne bruge lidt inspiration til andre, ligeså følsomme steder, er disse gode bud:

1) Mundvigen
Har du nogensinde prøvet at tungekysse din partners mundvige? Prøv det. Start med at tungekysse normalt, men koncentrer derefter pressene fra rungen i din partners mundvige. Læberne er en erogen zone, som de fleste par naturligt kommer i berøring med, når de kysser, men prøv at fokuser kysset et andet sted end ellers.

2) Under navlen på mænd
Ikke hele vejen ned, men 7-8 centimeter til venstre eller højre for navlen og derfra cirka 10 centimeter ned. Her finder du et punkt - eller rettere en muskel- på mænd, som bruges til at ejakulere med. Området er ret følsomt og er derfor et godt sted at starte, hvis du vil kysse og kærtegne din mand, råder Womenstalk.

3) Kravebenet
Kravebenet kan være utrolig følsomt – og i øvrigt smukt hos en kvinde. Så hvorfor ikke udnytte det med blide kys, råder ”datingspecialisten” Marni Kinrys i AskMens video om steder, kvinder gerne vil røres.

4) Bagdelen
Denne kommer måske ikke som en overraskelse – men prøv at massere hans bagdel, mens du giver ham et blowjob. Det gør oplevelsen endnu bedre, lover magasinet idivia. 

5) Armene
Lette strøg op af armen er et af de mest sensitive steder, du kan berøre en kvinde let, mener canadiske forskere, der har foretaget en ministudie bland 30 kvinder i alderen 18 til 35 år og publiseret deres resultater i 'Journal of Sexual Medicine'.

6) Lårene
Især kvinder har tit meget følsomme lår. Det er derfor et godt sted at give sig goood tid med kys og kærtegn - uden at haste til et andet sted, mere velkendt sted, der er tæt på lårene.

God fornøjelse!

 

 

Dagens Gossip