6 sex-faser enhver mor går igennem

Alle mødre kender fjerde stadie.

1) Endnu ikke mor-stadiet
Dette stadier spænder vidt og bredt fra en af dine første dates, til lige før du overhovedet begynder at tænke på, at sex har det biologiske formål at skabe børn. Du har lige mødt din partner – eller måske ikke-, men i hvert fald oplever I ofte følelsen; nej TRANGEN til at have sex med den anden NU.

Remedier: Håndjern, sexlegetøj, glidecreme, diverse sex-gurubøger om Karma Sutra-stillinger og ”Hvordan du finder de hotteste erogene zoner” med meget meget mere. 

2) Prøver at blive mor-stadiet
Selvom det skal være sjovt at lave en baby, går der på dette stadie alligevel en smule mekanik i foretagenet. Nu gælder det om at klatten kommer på det helt rigtige tidspunkt på måneden, og trangen til at knalde NU bliver langsomt byttet ud med nødvendigheden i, at I har sex NU.

Remedier:
Ægløsningstest, kalender over menstruationscyclus, graviditetstest, en plan for hvornår I absolut skal knalde, fordi de passer med ægløsningen, stængerne i vejret (måske tror du ikke helt på skrønen om, at det hjælper, men du gør det alligevel efter sex, for det KAN jo være, at det øger chancen for en graviditet).

3) Er ved at blive mor-stadiet
Du er gravid. Nogle bliver liderlige i starten, og selv hvis du ikke gør, vil du gerne på et eller andet tidspunkt vise din partner, at du langt fra er gået fra at være sex-killing til nu at være noget nær en sex-elefant. Så du prøver, så godt du kan, at fremstå sexet. 

Remedier: Nyt undertøj, anderledes sexstillinger, så maven kan være der. 

4) Er lige blevet mor-stadiet
Et ødelagt underliv, mærkelige efterfølger fra fødslen, du ikke havde set komme, og natamning gør dette stadie til en sand istid i jeres forhold.

”Skat vi skal jo i gang, og det er hundrede år siden, vi havde sex sidst”- plagerier og -hints begynder at snige sig ind. Men lækkende bryster og forelskelsen i den lille ny udskyder snildt tørkeperioden.

Remedier: Evt. glidecreme til et håndjob for at få ham til at klappe i og lette trykket. Derudover voksenbleer og ammeindlæg.

5) Har været mor i over et halvt år-stadiet
Også kendt som ”Slidt ned til sokkeholderne-mor-stadiet”. Du begynder dog langsomt at huske, at du engang havde et aktivt sexliv. Måske er det på tide at få det helt op at køre?, tænker du. Men så overvinder trætheden dig, og du vil egentlig bare meget hellere sove. Evt. tager I en "quickie". 

Remedier: Dyne og hovedpude.

6) Dora Udforskeren- stadiet
Jeres barn er nu så gammelt, at det kan pacificeres med en iPad eller fjernsynet. Det betyder, at I har cirka 24 minutter til at knalde lynhurtigt, fordi der i den tid ikke er børn, der skal mades, aktiveres, skiftes eller bades. Desuden er du begyndt at få en smule mere søvn og har fået styr på rutinerne.

Remedier: iPad, fjernsyn, lås på soveværelsesdøren.

Hvilket et af stadierne er du på?

Læs også: 7 ting de fleste gerne ville have vidst, før de blev mor

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV