7 tidlige tegn på at han er vild med dig

Er du i tvivl om, hvorvidt ham den nye nu også er oprigtig interesseret i dig? Vi giver dig svaret.

Dating-junglen har alle dage været en kompliceret størrelse.

Først skal jagten sættes ind, og 'Mr. perfect' skal findes. Det kan i sig selv være som at finde en nål i en høstak, men lykkes det alligevel at møde en spændende mand, så starter en helt anden problematik: Nemlig det store 'er-han-også-vild-med-mig-spørgsmål'.

Mænd kan ofte være svære at læse, men der findes heldigvis en række indikatorer på, at han gengælder de varme følelser.

Her er 7 tegn på, at han (også) er vild med dig.

1: Han tager selv kontakt. Hvis du i begyndelsen af jeres nye forhold oplever, at det nærmest kun er dig, der ringer eller skriver, så er det ikke et særlig godt tegn. Viser han derimod initiativ at kontakte dig af sig selv, så er det tydeligt, at han vil dig, og at han ikke er bange for at tage det første skridt. Omvendt bør der måske også være en alarmklokke der ringer, hvis han kontakter dig konstant! Initiativ er godt - det er en besættelse ikke.

2: Overholder aftaler. Mænd kan have svært ved at overholde aftaler - oftest fordi de glemmer dem. Men hvis din nye flamme er bemærkelsesværdi god til at huske og overholde de aftaler, I laver, så viser det ikke bare, at han er interesseret i at vise sig fra sin bedste side - og dermed også interesseret i dig.

3: Han lytter. Igen et punkt, hvor mange kvinder nok mener, at mænd kommer til kort, og hvis du oplever, at din nye mand ikke lytter ordenligt til dig, så er interssen måske ikke, hvor den bør være. Vi kan ikke garanterer, at din nye fyr med tiden ikke vil blive som andre mænd og overhører en god håndfuld af det, du fortæller ham, men hvis han ikke engang kan koncentrerer sig om at lytte netop i denne fase, hvor alt er nyt og spændende, så er han måske ikke den rette.

4: Han introducerer dig til personer i sit liv. Det vil unægteligt være en anelse mærkeligt, hvis han ganske kort tid efter jeres første date introducerede dig for sine forældre og hele den pukkelryggede. Mindre kan dog også gøre det. Især hvis han lader dig møde sine venner og/eller folk, der betyder noget for ham. Det er nemlig et godt tegn. Han er uden tvivl interesseret i dig, hvis han lader dig blive en del af hans liv, ved at introducere dig til sine venner. Det viser, at han synes, at du er vigtig nok til at blive lukket ind i den del af hans verden, samt at du er 'god nok' til at møde hans nærmeste.

5: Han giver dig ægte komplimenter. Det er altid dejligt at få komplimenter, men nogle gange er det lidt for tydeligt, hvilke komplimenter der kun er scorereplikker. Er han derimod god til at rose dig, så det føles oprigtigt, så er han godt på vej. At han roser dit udseende er oplagt, men kan han også finde ud af at rose alle de små ting ved dig - din væremåde, din humor, din mad eller måden du får ham til at føle, så er han nok lidt lun på dig.

6: Han er hurtig til at besvare dine beskeder. Nogen mennesker er kronisk dårlige til at svare på en sms eller på Facebook. Men oplever du, at han er hurtig som lynet til at svare på dine beskeder, så er det højst sandsynligt fordi, han sidder stand by og bare venter på at høre fra dig. Og gør man det - ja så er man vist allerede ret hooked.

7: Han fortæller dig det. Mænd har ofte lidt sværere ved at sætte ord på end kvinder. Derfor må man også tage det for gode varer, hvis han ret faktisk fortæller dig direkte, at han er vild med dig. Det er helt naturligt at spørge sig sev, om han nu også mener det, men er han, som mænd er flest, så hænger den slags åbenhjertige kærlighedserklæringer altså ikke på træerne. Derfor gør du klogt i at tro ham, hvis han siger det til dig direkte, og har du det på samme måde, så få det sagt i stedet for at holde ham på pinebænken.

Og med visheden om at I begge er faldet godt og grundigt for hinanden, kan forholdet bevæge sig mod det næste stadie.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip