Amalies mor afslører, hvordan hun tjener penge: - Men jeg taler faktisk helst ikke om mit job

Amalie Szigethy har holdt sammen med sin mor Charlotte Kejser i medgang og modgang. Foto: Facebook.

Den nybagte mormor har travlt med at nyde sit barnebarn, men hun er også nødt til at passe sit nye job.

Hvis du var en af dem, der troede, at realitystjernen Amalie Szigethys mor, Charlotte Kejser, var typen, der levede af andres penge, så tog du tilsyneladende fejl. 

I tv-serien ‘Amalies baby’ får Amalie vakt seernes opmærksomhed, da hun nævner, at hendes mor kun kan holde en uges fri, når barnebarnet, Josephine, kommer til verden. Årsagen er, at mormor Charlotte skal passe sit arbejde, skriver Realityportalen.

Læs også

Amalie afslører: Så mange aborter har jeg fået

Det er første gang, man hører noget til Charlotte Kejsers arbejde, som ellers aldrig bliver omtalt - bortset fra hendes bog "SCENEN ER DIN – Til Amalie – fra mor til datter" som udkom i 2013 og hendes medvirken i tv-programmer. Men nu åbner den nybagte mormor lidt op for sin hemmelige karriere, som nok kommer bag på de fleste. 

- Jeg er medieplanlægger, så jeg er i mediebranchen, mere har jeg dog ikke rigtig lyst til at fortælle. Jeg taler faktisk helst ikke om mit job, siger Charlotte til Realityportalen.dk.

Flere kommentarer har Amalies mor ikke at knytte om sit arbejde - hun vil langt hellere snakke om sin datter og lille barnebarn, som hun ikke kan få nok af. Josephine kom til verden ved kejsersnit i juli for rullende kameraer.

Amalie nyder sin nye rolle som mor. Foto: Facebook.

 

 

 

Dagens Gossip