Anastacia klædte sig ud og deltog i svensk ‘Idol’ - fik et nej af dommer

Foto: Anastacia / TV 4

Bare fordi man er en stjerne, går det ikke altid perfekt.

Den 48-årige amerikanske sangstjerne Anastacia tog en pause fra at indspille musik i et forsøg på at narre dommerne i den svenske udgave i talentprogrammet Idol. Det gik ikke helt efter planen.

Det skriver Dagbladet.no

Anastacia arbejder i øjeblikket sammen med den svenske musikproducer Anders Bagge, som også sidder i dommerpanelet i Idol. Tirsdag skrev sangeren på sin Facebook-profil, at Bagge havde overtalt hende til at deltage i programmet og klæde sig ud, så de andre dommere ikke kunne genkende hende. 

For at imponere dommeren gik hun i gang med den svenske klassiker ”Öppna din dör” af Tommy Nilsson, inden brød ud i sit eget storhit ”I´m Outta love”. Tre af dommerne havde luret, hvem det var, der stod foran dem, men den sidste i panelet havde ikke. 

Læs også

TV-undersøgelse afslører: Sådan kan du tabe dig 1,6 kg i vægt og 4 cm om maven på blot 2 uger

- En person kan ikke lyde ligesom Anastacia og ligne hende næsten på en prik uden at have en slags talent, men lige nu er det ikke dig. Du er alt for nervøs, og det er alt for sent for dig, sagde dommeren Kishti Tomita ifølge Dagbladet.

De andre dommere leger videre på spøgen, indtil Anders Bagge fortæller den uvidende dommer, at det er Anastacia, og at de arbejder sammen for tiden. Den amerikanske sanger faker en gråd, inden hun bliver eskorteret ud. Mens dommerne holder frokostpause, kommer Anastacia tilbage med sit lyse hår og velkendte solbriller og spørger, om der var en af deltagerne, der sang hendes sange. Så faldt tiøren for Tomita. 

Anastacia fik sit gennembrud i 1999 med albummet ”Not That Kind” og senere med ”I´m Outta Love”. I 2003 blev hun diagnosticeret med brystkræft og valgte at få fjernet begge bryster. 10 år senere vendte kræften tilbage, og efter strålebehandling og en række operationer, har hun valgt at fortælle offentligheden om de hårde år og de lange ar, som altid vil være på hendes ryg. 

Læs også

Har du en tatovering du fortryder? Ny creme er et alternativ til smertefuld fjernelse af tatoveringer

- Jeg er nervøs for at lade folk få dem at se. Men jeg vil have muligheden for at tage på stranden, uden at fotograferne hele tiden tager billeder af min krop. Jeg ønsker at være fri, sagde hun til magasinet Fault i 2013, hvor hun viste sin krop frem på forsiden.

Se videoen her:

 

LÆS OGSÅ: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

LÆS OGSÅ: Forskere afslører: Sådan fjerner du poser under øjnene

LÆS OGSÅ: Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip