Disse 7 typer bør du for Guds skyld undgå at date

Nummer 6: "Jeg-elsker-dig-for-evigt-for-første-gang-i-ses-typen". Løøøøb.

Det giver sig selv, at du bør undgå voldspsykopaten, men hvis du er single, er der altså også typer, du bør undgå at date - og som din mor eller andre ikke nødvendigvis har advaret dig imod. Vi hjælper dig gerne på vej (selv tak) - Undgå for Guds skyld at date disse typer:

1) Samleren
Vil du gerne leve et liv fyldt med frimærker, døde sommerfugle og andre mærkværdige samlerobjekter, så er han selvfølgelig lige din type. Hvis ikke, så skal du enten sørge for at få et hjem, der er stort nok til, at din partner kan få et værksted eller en klam kælder, hvor alle tingene kan være i – men vær på vagt: Det har det med at sprede sig.

Læs også: Kvinde tog makeup af på datingsite for at se, hvordan fyrene ville reagere

2) Den ”creepy” af slagsen
Den her type kan være svær at lure – men tag dig i agt. Du er på gale afveje, hvis du finder dig selv med en date, som altid smiler – også når nogle er kede af det, eller I står og har en alvorligt samtale. Du skal også overveje at vende rundt på hælen, hvis typen triller tommelfingre og laver smaskelyde i alle pauser i samtalen. Yikes!

3) Kloge-Åge
”Nej, nej, nej. Dét passer ikke. Og hvis du ikke tror på mig, kan vi bruge resten af aftenen på at slå det op i de samlede værker, jeg har i min reol” (indsæt selv snorkelyde). Hvis du godt kan lide at blive korrekset, så er du velkommen til at invitere denne type hjem – men hvis ikke, så drop det og lev i dejlig uvidenhed om, hvor mange fejlagtige kommentarer, du kommer med i løbet af dagen.

Læs også: Kvinde takker nej til date nummer to - mandens reaktion tager nettet med storm

4) OCD-typen
Selvom denne type partner måske er god til at rydde op og finde dine glemte bilnøgler, så er der bare noget træls ved typen, som fx har det med at stille sit liv op i Excel-ark eller konsekvent rette på dig, fordi din måde at gøre tingene på er ”forkert”. Det bliver stramt i længden, så undgå hellere ham/hende.

5) Det evige rodehoved
Omvendt magter du virkelig heller ikke en konge af rod i dit liv. Tjek lige, om der ligger gamle pizzabakker, sure sokker og gamle aviser overalt i vedkommendets lejlighed, når I dater i starten.

Læs også: 38 spørgsmål din gode opdragelse forhindrer dig i at stille på din første date

6) Jeg-elsker-dig-for-evigt-for-første-gang-i-ses-typen
Typen, der stirrer beundrende på dig fra date nummer et og højstemt siger "jeg elsker dig" i slutningen af første date - eller noget der på din tidslinje svarer til det, mens det eneste, du tænker på, er, "hvad pokker er det nu, du hedder?"
Når personen begynder at tale om fælles fremtid og drømme, så stik for Guds skyld af. 

7) Den halvhjertede gør-det-selv-type
Hvis hver anden sætning er noget a la ”Det fixer jeg lige”, så løb skrigende bort. Du ved også, den er gal, hvis han konsekvent taler om ”potentiale” i samtlige af vedkommendets projekter derhjemme – de hængende skabslåger, der skal skiftes. De knirkende gulvbrædder, der skal slibes ned og rettes. De halvt malede lofter og de tre punkterede cykler, som endnu ikke er blevet lappet. Løøøøøb.

Læs også: Denne lille ting afgør om kvinder er utro

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip

Dagens TV