Du havde fuldstændig glemt, at du ejede disse fantastiske ting i 90'erne - men det gjorde du, og nu vil du have det tilbage

Hvor mange af disse havde du glemt?

Nogle ting er gode at glemme fra fortiden, men der er også visse ting, man gerne ville kunne ringe op og bede om at få igen. Hvilke af disse er på din liste?

1) Denne dingelhopper
Vi aner ikke, hvad vi skal kalde den her på dansk... En spirograf...? Men seje var de - især, når læreren kiggede væk, og man kunne snige sig til at bruge dem til at lave fede mønstre med midt i matematiktimen. I dag har de en hel facebookside for sig selv - til en glemt kunstart, om man vil

2) En ligegyldig invitation til øjenbetændelse - og et farvemekka, vi savner
Hvid eyeliner var en ting.. Hvorfor? Man kunne jo ikke se skidtet alligevel. Det gav jo bare en følelse af at have noget i øjet resten af dagen. Men på skulle det. Helt. Ind. I. Tårekanalen. 

Foto: Shutterstock

Til gengæld var der blå mascara i alle Matas-butikker. Hvor blev dét lige af? Sååå fint.

3) Den fede teknologi
Følelsen af at spille cool med din Discman vil du også gerne lidt have tilbage.. Bare lidt - fx i bussen eller på bilferien. Der var da noget hyggeligt ved at piske en stemning op inde i hovedet til rytmerne, der bragede igennem høretelefonerne, og så pause fuldstændigt, da det allerbedste beat gik i gang, fordi bussen kørte over en lille sten på vejen, så alting stoppede, indtil cd'en fik ro på igen og kunne fortsætte i rette rille. Dét var hygge.

4) Hårmascara
Blå, lilla og guld var særligt populært i mere end én skolegård. Flooot og anderledes, var det. 

5) Afro uden at være det
Nu, vi er ved hår - husker du de der særligt flotte fletninger, man kunne klipse på eller blot flette helt ind i rodnettet på dit flade hår - det var en solstrålehistorie på enhver regnvejrsdag: 

6) Miav
Omtrendt samme tid som Simba, Løvernes Konge tronede frem på din tv-skærm, blev en touperet manke også in blandt mennesker. Skidt med, at håret ikke kunne reddes ud igen på mandag. Eller tirsdag. Eller aldrig nogensinde igen. Men Mi-av:

7) De her smarte kuglepenne:

8) Suttehalskæder
Så mange farver. Så flotte. 

Foto: Ebay

9) Falske øreringe
Er de klistrede på? Er det en clips? Er det et ægte hul i øret? Man vidste det aldrig helt i 90'erne. Det var ægte mystik og spænding. 
Clips føltes dog omtrendt sådan her at have på en hel dag, men det gjorde ikke noget; man må jo lide for skønheden:

I dag er der ikke så meget at rafle om; et hul er et hul:

Foto: Shutterstock

10) Oppustelige.. alting
Tasker. Stole. Alt, der kunne fyldes med luft, skulle fyldes med luft. Og vi købte det. Dét var tider, og vi vil have dem tilbage. 

Foto: Tumblr

 

Foto: Tumblr

 

Foto: Tumblr

 

Læs også

20 tegn på, at du voksede op i 90'erne

 

Dagens Gossip