Efter 14 års ventetid: Nu kommer Love Actually 2

Foto: Universal Studios

En af de mest romantiske julefilm får langt om længe en efterfølger, som fans har sukket efter i over et årti.

Siden 2003 har fans sukket efter fortsættelsen på en ikoniske juleklassiker, der hvert år ruller over skærmen på de danske tv-kanaler. 

‘Love Actually’ har efterhånden en solid fanskare, der kan fryde sig over, at den elskede film om kærlighed nu får en 2’er, skriver New York Times. 

Men inden man ringer til sin lokale kino og bestiller plads i biffen, så er der en bagside af medaljen.

Læs også

Jysk by bliver lummer af Fifty Shades: Efterspørgsel på sexlegetøj er steget med 229 procent på 14 dage

Det bliver nemlig ikke en klassisk film i spillelængde, men derimod en kortfilm, der varer et kvarters tid.

Til gengæld for den korte spillelængde kan fans se frem til et gensyn med Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Andrew Lincoln, Rowan Atkinson og mange andre stjerner, der har sagt ja til at genoptage deres originale rolle - denne gang 14 år senere. 

Desværre må fans kigge langt efter den i filmen fraskilte Alan Rickman, der mistede livet i kampen mod kræft et år siden. 

Læs også

Ansat i biograf fik ulækker overraskelse efter visning af 50 Shades

Manuskriptet står den originale forfatter Richard Curtis for, der glæder sig til at se reaktionen fra fans, når filmens univers fortsætter. 

- Jeg ville aldrig have drømt om at lave en efterfølger til ‘Love Actually’, men jeg mente, at det kunne være sjovt at lave 10 minutter for at se, hvad alle laver nu om stunder, siger Curtis i et interview, hvor han bekræfter at den nye kortfilm foregår i 2017.  

Filmen bliver udsendt som en del af Red Nose Day, der samler penge ind til verdens fattigste, og filmen får premiere på BBC i England 24. marts og på amerikanske NBC 25. maj. 

I Danmark er det ellers danske film, der i øjeblikket hitter, hvor der bliver solgt dobbelt så mange billetter til danske end til udenlandske film. 

Dagens Gossip