Fræk juleferie: Sofia Vergara viser veltrænet bagdel i g-streng

Foto: Instagram

Den veldrejede skuespiller fra Modern Family lufter bikinien sammen med sin forlovede og maner alle rygter om brud til jorden. Se billederne.

Den højest betalte kvindelige skuespiller på tv, Sofia Vergara, ligger ikke på den lade side i julen, hvor der er pause fra optagelserne til den populære tv-serie Modern Family. 

Sammen med sin forlovede forretningsmand, 38-årige Nick Loeb, er den columbianske model og skuespiller taget til Mexico for at fejre højtiden under eksotiske forhold.

41-årige Sofia har netop offentliggjort et billede af sig selv i en afslørende g-streng bikini sammen med sin forlovede, som ser ganske veltilfreds ud.

"Nothing like Mexico", skriver Sofia ved siden af billedet på Instagram. Se billederne i fuld størrelse nederst på siden. 

LÆS OGSÅ: Billedgalleri: The Modern Familiy-stjerne laver røvgodt "selfie" 

I den seneste tid har rygterne om et brud svirret, men dette billede slår fast, at Sofia Vergara og hendes forlovede ikke er færdige med hinanden.

Parret har været forlovet siden 2013, men de har ikke fastsat en dato for brylluppet endnu.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med     

Sofie har tidligere udtalt, at hun ikke har travlt med at finde en dato for, hvornår hun kan stå brud.

- Jeg tænkte den anden dag, at amerikanerne tager forlovelser som: ok, vi er forlovet. Det betyder lad os planlægge bryllup. Men for et latinamerikansk par, bliver du forlovet, men det er ligesom en anden fase i dit kærlighedsliv. Det betyder ikke: ok, lad os straks ringe til blomsterhandleren. Det er ligesom en anden periode, sagde hun fornyelig til Chelsea Lately.

I 2014 kan man også se den smukke columbianer i dramaet "Heat" med Jasoon Statham og i komedien "Chef" sammen med Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Dustin Hoffman og John Leguizamo.  

Dagens Gossip

Dagens TV