“Hulubulu-Lotte” havde et særligt ønske til sin mand, inden hun døde: Du skal finde en ny kvinde

Men Mathilde Gersby havde et krav til mandens nye kærlighed.

Barnestjernen, der blev landskendt i tv-serien “Da Lotte blev usynlig" som den rødehårede pige med den magiske navle,  Mathilde Gersby, blev født med den alvorlige lidelse cystisk fibrose, og hun vidste, at sygdommen ville tage livet af hende. 

Derfor havde hun sagt, hvad der skulle siges til sin elskede mand Søren, inden hun trak vejret for sidste gang den. 16. september i år. Hun ønskede, at han ville give sig selv lov til at finde en kvinde i sit og sønnens liv efter hendes død, skriver BT. 

Læs også: Tidligere barnestjerne død

Men den nye kvinde skulle leve op til noget helt specielt ifølge Mathilde Gersby.

- Vi talte flere gange om, at jeg skulle finde en ny kærlighed, og det var vigtigt for Mathilde, at det blev med én, som er god for Hjalte. Nu kan jeg mærke, at jeg savner én at dele mit liv, men jeg har ikke travlt, fortæller Søren Kristensen til BT.

Læs også: Hulubulu-Lotte er alvorligt syg: Lad mig få en værdig død

Selvom Søren skulle støde ind i en sød kvinde, bliver det ikke helt ligetil, for hans hjerte vil altid banke for hans afdøde Mathilde. 

- Jeg elsker en kvinde, som er død, og det bliver jeg ved med at gøre. Vores kærlighed har været intakt siden starten, og den fortsætter til dag, jeg dør, fortæller Søren Kristensen til BT

Mathilde Gersby og Søren Kristensen nåede at være kærester i 15 år og fik sammen sønnen Hjalte for 11 år siden - i de sidste par år familien boede i et hus i Søborg ved København. 

Dagens Gossip