Overraskelse i 'De unge mødre’: Kendt mor dukker op i næste sæson

Hun er næsten ikke til at genkende.

Efter lange overvejelser har en af de mest populære deltagere i realityserien ‘De unge mødre’ sagt ja til at være med igen efter 2,5 års pause fra skærmen. Der er tale om nordjyden Camilla Framnes, der har tre sønner med tre forskellige mænd.

– Jeg vender tilbage i ‘De unge mødre’ på et gensyn, og det betyder, at I (seerne red.) skal med til bryllup, skriver Camilla Framnes i et indlæg med titlen 'Breaking news - nu kommer det...' på sin blog

Sådan ser den nye tynde Camilla Framnes ud. Foto: Facebook.

Det har været svært for Camilla Framnes, der bor i Aalborg, at holde på hemmeligheden om sin nye deltagelse i programmet, så hun er lettet over, at nyheden er ude. 

Der er sket meget med Camilla Framnes, siden seerne så hende sidst. Hun har tabt ca. 30 kilo og er blevet mor til endnu en dreng, Victor. Og om få dage skal den efterhånden ikke så unge mor giftes med sin Kevin, som er far til Victor. 

Moren til tre drenge glæder sig til at komme tilbage på skærmen. Foto: Facebook.

Camilla Framnes har brugt meget tid på at spekulere på, om hun skulle sige ja tak til at medvirke igen i ‘De unge mødre’. Men nu har hun og hendes kommende mand truffet beslutningen.

– Vi har gjort os mange overvejelser omkring det at skulle medvirke i programmet igen, men på mange opfordringer fra mine søde, dejlige følgere og fra produktionsselskabet, besluttede vi os for at sige ja. Vi synes, at der er noget at fortælle og dele, skriver hun på bloggen.

Den nordjyske mor, som snart kommer til at hedde Larsen til efternavn, kan ses i sæson 23, som viser fra d. 11 oktober på Kanal 4.

Camilla Framnes har været igennem en livsstilsændring af de store. Foto Facebook.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip