Se det rørende øjeblik: Her siger Camilla fra 'De unge mødre' ja til sin Kevin

Moren til tre drenge glæder sig til at komme tilbage på skærmen. Foto: Facebook.

Der var ikke et øje tørt, da den unge mor i dag blev gift ved et stortslået kirkebryllup.

Tv-seerne kendes hende som Camilla Framnes fra reportageserien 'De unge mødre' på Kanal 4, men fra i dag af hedder den nordjyske mor til tre drenge Camilla Framnes-Larsen. 

Tidligere i dag blev nordjydske kvinde gift med kæresten Kevin Larsen, der er far til hendes søn, skriver Realityportalen. Det foregik ved et kirkebryllup i Sankt Markus Kirke midt i Aalborg, hvor der blev optaget flere videoer af vielsen.

Læs også

Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

Camilla bar en stor hvid brudekjole med bar ryg, mens Kevin var i mørkt jakkesæt, da parret sagde ja til hinanden foran familie og venner. Både brud og brudgom kunne ikke holde følelserne tilbage og lod en tåre falde under vielsen. 

– Det var fantastisk. Det gik over alt forventning. Det er helt vildt. Det her er min mand nu, lød det, mens hun kiggede på Kevin med et kærligt blik, til Realityportalen. 

Camilla Famnes bryllup

Også brudgommen var svært tilfreds med den kirkelige del af brylluppet, der blæste ham omkuld.

– Det var helt vildt. Der var helt stille, og så kom der et stort brag. Det var bare døren, der gik op, og så stod hun der og så så smuk ud. Det er helt utroligt, forklarer han til Realityportalen.

Kameraholdet fra ‘De unge mødre’ var også til stede ved vielsen, så tv-seerne kan få fornøjelsen af brylluppet i den kommende sæson. 

Camilla Framnes bryllup 2

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip