Sisse Fisker aflyser alt: - Jeg har truffet en stor beslutning

40-årige Sisse Fisker har prøvet det meste for at få smerterne til at gå væk. Nu får hun hjælp af kirurgerne på Glostrup Hospital. Foto: Instagram.

Den populære tv-vært kan ikke længere holde sin hverdag ud.

Sisse Fisker har i mange år bidt tænderne sammen og udholdt store rygsmerter, men nu har den 40-årige Aftenshow-vært besluttet sig for at prøve noget nyt.

På sin Instagram-profil afslører Sisse Fisker, at hun vil lægge sig under kniven for at komme til livs, eftersom hun har prøvet næsten alt andet, skriver Se og Hør.

Læs også

Sisse Fisker: Jeg er dybt rystet, rasende og ked af det

- Jeg har truffet en stor beslutning. Forhåbentlig en beslutning som kommer til at gøre mit livet meget sjovere. Efter knap fem år med daglige rygsmerter vælger jeg nu at følge kloge lægers råd og lade mig operere i ryggen, skriver Sisse Fisker på Instagram.

Under det lange forløb med smerter fik tv-værten konstateret Modic-forandringer, som er en kronisk betændelsestilstand. 

Den kommende operation betyder, at Sisse Fisker står over for en lang sygemelding, som gør, at hun er nødt til at aflyse det meste.

- Undskyld til jer som jeg må skuffe med aflyste foredrag og opgaver, mens jeg er sygemeldt. Jeg lover at komme tilbage med masser af power i 2017, skriver Sisse Fisker på Instagram. 

 

Dagens Gossip