10-årige Victoria slået ihjel og parteret i badekar: Mor lod fremmede mænd misbruge hende

En mor har indrømmet, at hun lod fremmede mænd voldtage, dræbe og partere sin kun 10-årige datter.

En både obskur og forfærdelig sag har rystet borgere i Albuquerque i New Mexico, hvor en mor har indrømmet, at hun har ladet en række mænd voldtage og mishandle sin kun 10-årige datter til døde.

Moderen tog selv del i drabet på den lille pige.

Det skriver nydailynews.com.

Victoria nåede kun at blive 10 år. Privatfoto

35-årige Michelle Martens, moren til den mishandlede pige, fortæller politiet, at hun både søgte mænd online og via sit arbejde, som havde lyst til at udnytte hendes datter, Victoria seksuelt. Moren oplyste, at pigen havde haft tvungen sex med mindst tre forskellige mænd, hvorfra én af dem var en af Martens kolleger.

Én af de andre mænd, som Michelle Martens havde fundet på nettet, var 31-årige Fabian Gonzales og sammen med hans kusine, 31-årige Jessica Kelly samt Michelle Martens er de alle tre nu tiltalt for drabet på 10-årige Victoria, som blev voldtaget, slået ihjel og parteret på sin 10-års fødselsdag.

Politiets billede af moren, Michelle Martens. METROPOLITAN DETENTION CENTER

Politiet har oplyst, at Victoria før sin død var blevet indsprøjtet med metamfetamin, voldtaget, kvalt og stukket med kniv, før liget blev parteret i et badekar.

Michelle Martens har fortalt politiet, at det var Gonzales og Kelley, der stod for at partere liget.

Fabian Gonzales var med til at slå Victoria ihjel. METROPOLITAN DETENTION CENTER

Alle tre er nu anholdt, og på politi-billeder af Martens og Gonzales kan man se, hvordan de begge har skrammer og sår i ansigtet.

Gonzales har forklaret til politiet, at det var hans kusine, der havde slået ham og Michelle Martens i hovederne med et strygebræt, mens Martens har fortalt, at Kelley holdte sin hånd over barnets mund, mens hun stak pigen i maven med en kniv, efter at Gonzales havde kvalt hende.

Den 35-årige mor har også afsløret, at hun ikke gjorde det for penge. I stedet nød hun at se på, mens hende datter blev misbrugt.

Det samme var Gonzarles' kusine Jessica Kelly. METROPOLITAN DETENTION CENTER

I deres efterforskning har politiet fundet elektronisk udstyr og kameraer på gerningsstedet, som de mener, har været brugt i forbindelse med distribuering af børneporno.

Det er uvist, hvor længe Michelle Martens havde arrangeret de seksuelle besøg, før datteren blev myrdet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip