10 hverdags-tegn på at han er et vilddyr i sengen

Det kan være svært at vide, om en mand er et hit i sengen, før du har været der. Heldigvis findes der en række små hverdagens-tegn, der kan afsløre, om han er en superman i soveværelset.

De fleste har prøvet at blive skuffet over en partners præstation i sengen.

Hvad hjælper det, at han både ser godt ud, er fræk, sød, charmerende og siger alle de rigtige ting, hvis han er en uerfaren fumlegøj i soveværelset? Eller endnu værre - hvis han er et egoistisk fjols, der ikke har sex med dig, men med sig selv.

Heldigvis er der små signaler, der kan afsløre, om en mand er god eller dårlig i sengen. Det skriver Cosmopolitan.com.

Vi har derfor samlet 10 tegn på, at han nok skal blive en succes i soveværelset, og kan du tippe en 10'er er han måske endda et sandt vilddyr.

God fornøjelse!

1. Han vil gerne høre din mening og lytter til dig: Hvis en mand oprigtigt ønsker at vide, hvordan du har det, hvad du mener og tænker, så er han sandsynligvis også et hit i sengen. Disse kvaliteter vil han nemlig være tilbøjelig til at tage med i soveværelset. Og køkkenet. Og i bruseren. Og på arbejdsbordet, og hvor I nu ellers kan finde på at kaste jer over hinanden. Lytter han til dig, lytter han også til din krop.

2. Han giver drikkepenge: Generøse mennesker er som regel også generøse i sengen. Er han en nærigpind, er han muligvis også nærig med forkælelserne i soveværelset, hvorimod den gavmilde mand, der gerne give drikkepenge, også er tilbøjelig til at belønne dig på lagnerne.

3. Han kan danse: Der findes selvfølgelig undtagelser, men kan han rocke et dansegulv, kan han sandsynligvis også rocke din seng. Hvis en mand har rytme, er det nemlig gode tegn - og forhåbentlig også et tegn på, at han kan overføre de gode rytmer til madrassen.

4. Han er glad for at eksperimentere med mad: Og her snakker vi ikke i sengen (nødvendigvis) men derimod, når I er ude og spise. For en mand, der ikke er bange for at sætte tænderne i lidt af hvert, er formentlig heller ikke bange for at sætte tænderne i dig og prøve nye og spændende oplevelser rent seksuelt.

5. Han ser godt ud (men ikke alt for godt): Hvis en mand har udseendet med sig, har han formentlig nogle erfaringen i sengen, som kan komme dig til gode. Omvendt bør han heller ikke ligne en græsk gud, for alt for ofte har smukke mennesker det alt for let, når det kommer til erobringer. Dermed behøver de heller ikke anstrenge sig – hverken før, under eller efter jeres seksuelle udskejelser.

Læs også

Forskning: Mænd med skæg får mere sex

6. Han rører (meget) ved dig: Det kan virke som en selvfølge, men hvis han ofte liiiige må røre dig, så er det fordi, han ikke kan stå for hverken dig eller din krop. Og så kan du bide spids på, at han heller ikke kan holde fingrene (og andre ting) fra dig, når først I får tøjet af hinanden.

7. Han er ikke en pralhals: Det kan være charmerende, når en mand har selvtillid, men for meget selvtillid duer ikke. Specielt ikke hvis han har travlt med at hævde sig selv og fortæller om alle de ting, han kan. En fedt job, penge på kontoen, store muskler og alle de andre ting, der kører for ham, er ingen garanti for en superman i sengen. Tværtimod.

8. Hans blik! Det er svært at forklare, men nogle gange ved man bare, når øjnene siger det hele! Der er forskel på at blive kigget på, og så blive kigget rigtigt på. Hvis du kan fornemme, hvordan hans blik allerede gør dig blød i knæene (og varm andre steder) før I overhovedet har nærmet jer soveværelset, så ved du også, at han kan andre ting end bare at stirre dig lysten. Nogle mænd har bare 'vilddyr' skrevet i blikket.

9. Han respekterer ikke bare dig, men alle kvinder: Nogle mænd er sikkert så udspekulerede, at de kan charmere sig gennem mange punkter på denne liste, men hvis han kun er lyttende, søde, charmerende og respektfuld overfor dig og ikke for andre kvinder, så er han sikkert også en snydepels i sengen. Mænd der ikke respekterer deres 'scoringer', respekterer heller ikke dine følelser i sengen. En mand, der derimod respekterer kvinder generelt, vil som ofte være et hit at have med hjem.

10. Han vækker vilddyret i dig: Hvis du kan mærke, at han vække de mest erotiske og dyriske drifter du overhovedet gemmer på, så er det fordi han selv besidder dem. Her snakker vi ikke bare om lyst til sex, men lyst til at I kaster hinanden rundt i hed og voldsom elskov, som var der ingen i morgen. Og han kan fremkalde de lyster i dig, så har du nok også allerede fået dem frem i ham.

Dagens Gossip