10 måneder gammel søn blev alvorligt syg af tur i supermarked - nu advarer mor andre mod usynlig fare

Foto: Facebook

Lille Logan blev alvorligt syg, efter han havde været med sin mor på indkøb.

Australske Vivienne Wardrop har oplevet enhver forælders mareridt. Hendes 10 måneder gamle søn Logan blev nemlig alvorligt syg, efter hun havde haft den lille dreng med i et supermarked den 13. september 2016.

Det skriver Daily Mail.

Den 35-årige mor til fem havde sat Logan i indkøbsvognen, mens hun fandt de varer, som de skulle have med sig hjem.

Men knap et døgn senere fik lille Logan det pludselig skidt. Han havde voldsom diarré, kastede op og var helt varm.

Læs også

Vægten steg og steg efter ung mor havde født: Så fjernede hun én ting fra sin kost

- Onsdag morgen tog jeg ham op af sengen. Han havde virkelig slem diarré. Det var gået gennem hans tøj og hans sengetøj. Jeg gav ham flaske, og han kastede det op igen. Sådan fortsatte det hele dagen, siger Vivienne Wardrop til Daily Mail.

Da den bekymrede mor tog barnet med til læge, lød vurderingen, at Logan havde fået en virus. Men torsdag morgen var sønnen dehydreret og Vivienne Wardrop tog ham med på hospitalet.

Foto: Facebook

Her blev han undersøgt grundigt med blandt andet ultralyd og urinprøver. Det viste sig, at Logan havde adenovirus, rotavirus, salmonella og meningitis. 

- Jeg har aldrig set et barn så sygt. Jeg har fem børn. Han tabte 10 procent af sin kropsvægt på tre dage - 800 gram, siger Vivienne Wardrop.

Lille Logan var indlagt i 10 dage, før han kunne blive udskrevet, men han er stadig ikke kommet sig helt ovenpå den hårde omgang.

Læs også

Skuffet dreng tror, at far har glemt hans fødselsdag: Så beder far ham kigge i bagagerummet

- Vi talte med lægerne om, hvem der havde været i nærheden, om de havde været syge, hvor vi havde været, hvad vi havde spist. Vi havde ikke været ude af huset i en uge, siger Vivienne Wardrop.

Vivienne Wardrop mener, at sygdommen kan spores tilbage til indkøbsvognen. Logan havde nemlig kun drukket vand og fået sin sædvanlige mad, lige før han blev syg.

Foto: Facebook

Vivienne Wardrop bebrejder ikke supermarkedet for sønnens sygdom. Men i et opslag på det sociale medie Facebook advarer hun andre forældre:

- Ville bare advare andre forældre mod at bruge børnesæder i indkøbsvogne, uden først at tørre dem af eller bruge et tæppe. Jeg tænkte slet ikke over det. Jeg satte ham bare ned og købte hurtigt ind. Jeg havde ikke været andre steder med ham i en uge, så lægerne mente, det var det eneste sted, han kunne have fået det.

Læs også

4-årig holdt fanget i et bur på børnehjem: Her mærker han den friske luft for første gang i flere år

- Mit 10 måneder gamle barn vågnede op og var så sygt næste morgen. Tog ham med på hospitalet, hvor han var indlagt på intensiv i otte dage. Han endte med at få adenovirus, rotavirus, salmonellaforgiftning og meningitis på grund af presset på hans krop. Han var på hospitalet i 10 dage i alt, og der vil gå endnu en uge eller to, før han er kommet sig helt. Så vær sød at være forsigtig, jeg troede aldrig, at noget som dette kunne ske.

Sådan skriver Vivienne Wardrop i sit opslag, som siden søndag er gået viralt med mere end 600 delinger og hundredvis af kommentarer. 

Daily Mail har kontaktet supermarkedet for at få en kommentar om sagen, men de har ikke udtalt sig.

Du kan læse Vivienne Wardrops opslag lige her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip