10 ting der altid sker, når du sover med en mand

Foto: Shutterstock (model)

Selvom det er skønt at sove sammen med sin udkårne, så er det ikke altid nemt at dele seng.

Selvom det er dejligt at dele seng med sin bedre halvdel, så kan det også være lidt af en udfordring, når man ikke længere sover for sig selv.

Cosmopolitan har samlet en række situationer, som de fleste nok kan nikke genkendende til. Her er 10 ting, der sker, når du sover med en anden ved din side.

1. Han falder i søvn med det samme
Bedst som I to ligger og snakker om små og store sager, så vender han sig pludselig om og lægger sig til at sove. Du må indse, at dine intentioner om at vende verdenssituationen ikke bliver til noget.

2. Det er alt for varmt
Selvom det er hyggeligt at sove i ske, så kan der blive temmelig varmt med to kroppe under den samme dyne. Ikke mindst i disse måneder, hvor det er lidt ekstra lummert udenfor.

Læs også

Disse 10 ting gør meget følsomme mennesker

3. Det ender som regel med sex
Når man først ligger sammen og mærker hinandens kroppe tæt på, kan det være svært ikke at blive tændt. Og når man først er begyndt at røre lidt, sker det ofte, at det udvikler sig til sex.

4. Han holder dig vågen hele natten
Det er ikke let at falde i søvn, når han snorker så højt, at ikke engang dine ørepropper kan hjælpe dig. Det er ikke altid nemt at sove med nogen, især ikke, hvis man er vant til at have sengen for sig selv.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

5. Han hugger hele dynen
Tanken om dobbeltdynen er vældig romantisk. Findes der noget dejligere end at sove hud mod hud med en person, som man rigtig godt kan lide? Men i løbet af natten kan du fortryde op til flere gange, at du ikke insisterede på, I skulle have hver jeres dyne.

6. Han vil altid have sex om morgenen
Mange mænd har ofte lyst til sex, når de lige er vågnet. Men det er bare ikke altid, du føler dig særlig sexet, når du vågner med dræberånde, morgenhår og er lidt morgengnaven.

7. Han tager al pladsen
Det kan godt være, at I deler sengen nogenlunde ligeligt, når i falder i søvn. Men når du vågner i løbet af natten, kan du se, at han har skubbet dig længere og længere ind mod væggen.

Læs også

10 ting du IKKE må gøre, når I kysser

8. Du vågner igen og igen
Først drejer han den ene vej, så den anden vej. Så hugger han dynen, skubber til dig eller mumler i søvne. 

9. Det er svært at stå op
Der er få ting, som er hyggeligere end at ligge og putte med sin udkårne om morgenen. Det er svært nok at forlade den varme dyne, men det bliver det endnu sværere, når han eller hun også ligger under den.

10. Du føler dig tryg
Der er få ting i verden, som kan få dig til at føle sig mere tryg, end når du falder i søvn med en mandearm, som holder dig tæt ind til sig.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip