10 ting kvinder gør lige før de har sex - men som de ikke vil indrømme

De fleste kvinder kender helt sikkert til punkt nummer 2.

Du kender sikkert situationen. Din søde nye kæreste skal overnatte, du har taget en flot fyr med hjem fra byen, eller dit gode bekendtskab er kommet en tur forbi.

Så er det altså rart, at man er lidt forberedt. Her er 10 ting, som mange kvinder gør før sex, men som de måske ikke lige fortæller til andre.

1. Barberer ben.. og andre kropsdele.
Er benene blevet lidt langhårede på det seneste? Har du ikke lige fået trimmet kønsbehåringen, eller ladet stå lidt til i armhulerne? Så er det nu, du skal gribe skraberen. Med mindre du foretrækker det naturlige look, selvfølgelig.

2. Tager sit pæneste undertøj på.
Af med de nussede mormortrusser og på med de frække blonder. Eller hvad der nu er det pæneste, som du kan fiske op fra bunden af din undertøjsskuffe.

Læs mere: 10 ting kvinder virkelig ville ønske mænd vidste om sex

3. Rydder lejligheden for det grimmeste nips.
Ind under sengen med de broderede puder og din gamle bamse. Ud af soveværelset med din overfyldte vasketøjskurv, der er fyldt med sure sokker og snavsede underbukser.

4. Sørger for at tisse af.
Det er bare ikke særlig sexet pludselig at skulle en tur på tønden, mens man er midt i et samleje. Så det kan være en god idé at tisse, hvis man ved, man snart skal have sex.

5. Spiser tyggegummi eller børster tænder.
Helt ærligt. Dårlig ånde er bare usexet. Efter en lang dag med kaffe, ostemadder og hvidløg kan det være tiltrængt lige at friske en lille smule op.

Læs mere: 25 ting kvinder tænker, når de har sex med dig for første gang

6. Dobbelttjekker sine p-piller.
Hvordan var det nu? Huskede du at tage din p-pille, da alarmen ringede i eftermiddag? Måske skal du liiige se efter, om du nu også fik gjort det. Bare for en sikkerheds skyld.

7. Skifter det plettede sengetøj.
Det er ingen skam at spilde lidt kaffe i dynen. Krumme lidt chips. Eller bare udskyde vasken af dit sengetøj et par gange. Men hvis der lagt i ovnen til en fræk aften, er det måske nu, du skal få det skiftet.

8. Tager parfume på.
Det er så dejligt, når man dufter godt. På håndleddene. På halsen. Eller.. andre steder.

Læs mere: Dette sker for mange kvinder efter sex - men ingen taler om det

9. Tjekker sig selv ud.
Smiler du lige skævt til dig selv i spejlet? Tjekker, om du har noget mellem tænderne eller håret sidder, som det skal. Så er du nok ikke den eneste.

10. Prøver tøj igen og igen.
Er det i aften, du ikke har tænkt dig, at du skal tage hjem alene? Så er det jo ikke heeelt ligegyldigt, hvad du har på. For er du mon flottest i den blå top, eller er det i aften, du skal vise dine flotte ben frem?

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

Dagens Gossip