10 ting, som mænd er nødt til at acceptere om kvinder

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det et ikke altid nemt at forstå sin bedre halvdel. Her er 10 ting, som mange mænd måske har lidt svært ved at forstå ved kvinder.

Selvom du og din partner har meget til fælles og måske ligner hinanden på mange punkter - så vil der som regel være noget, som et kærestepar undrer sig over ved hinanden. 

Underholdningssitet Love Panky har samlet en række ting ved kvinder, som mange mænd måske har lidt svært ved at forstå.

1. Hun håndterer sine følelser på en anden måde.
Mange kvinder er ret gode til at give udtryk for deres følelser. Hun skælder ud, når hun er sur og fælder en tåre, når hun bliver ked af det eller frustreret. Det er der også mange mænd, som formår, mens andre har en tendens til at holde følelserne mere for sig selv.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

2. Hun vil gerne have selskab på toilettet.
Mange mænd har gennem tiden undret sig over kvinders behov for at gå med hinanden på toilettet. De vil sandsynligvis blive overraskede over, hvor meget man kan nå at snakke om, mens to kvinder tisser af.

3. Hun fortæller sine veninder om dig.
Du kan være rimelig sikker på, at dit kvindelige modstykke fortæller sine tætteste veninder om alt fra jeres sexliv til skænderier, dine dårlige vaner og hvad I fik til aftensmad forleden.

4. Hun vil hellere danse med sine veninder.
Du skal ikke lade dig slå ud, hvis hun ikke vil med dig på dansegulvet. Mange kvinder foretrækker at danse fjollet med sine gode veninder fremfor tæt med en mand.

Læs også

Ung kvinde blev bedt om at lave en sjov kage til sin vens fødselsdag - alle var målløse over resultatet

5. Hun gider ikke se din yndlingsfilm.
Det er ikke sikkert, at hun foretrækker romantiske komedier eller storladne dramaer. Men du kan heller ikke forvente, at hun er lige så vild efter at se actionfilm, som du er.

6. Hun elsker at nusse.
Det kan godt være, at du får lyst til mere, når hun nusser dig kærligt i håret eller giver dig et klap i røven. Men det behøver ikke altid at føre til sex, sommetider er det fint at holde det til kærtegn.

7. Hun kan godt klare sig selv.
Mange kvinder kan godt lide, når deres partner forkæler dem med en lækker middag, giver en øl på daten eller hænger en lampe op i deres stue. Men tag ikke fejl, hun er sandsynligvis en selvstændig kvinde, der sagtens kunne gøre det selv.

Læs også

7 ting, du tror han tænder på, men som han i virkeligheden hader

8. Hun bruger lang tid foran spejlet.
Endnu et udbredt mandemysterium er, hvordan kvinder kan bruge så lang tid på badeværelset. Men det kan altså godt være lidt tidskrævende, når man både skal i bad, sætte hår og lægge makeup.

9. Hun vil ikke altid have sex.
Hvis man har et stort sexdrive, så kan det godt være svært at forstå det, hvis andres er mindre. Men det er ikke sikkert, at hun har lyst til sex, bare fordi du har. 

10. Hun har en anden opfattelse af, hvad der er hyggeligt.
Lange søndage i Ikea, på det lokale loppemarked eller en aften med lange snakke over et glas vin er måske ikke det første, der popper op i dit hoved, når du hører ordet hygge.

Kvinde giftede sig med sit livs kærlighed: Fem måneder senere blev hans mørke hemmelighed afsløret

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip