11 grunde til, det altid er bedst at drikke sig fuld i vin

Der er virkelig mange gode grunde til at drikke sig fuld i vin.

Hvis det virkelig passer, at Jesus kunne lave vand om til vin, så er det for strengt, han ikke lærte os andre tricket. 

For vin er nu engang noget af det bedste, uanset hvilken farve det kommer i. 

Den kan drikkes af flasken og af glas og ved snart sagt alle lejligheder. Det kan trøste dig, når du er allermest nede, og det kan fejre dig, når du er allerhøjest oppe. Vi har samlet en oversigt over, hvor det altid er bedst at drikke sig fuld i vin.

1. Vin gør, at du føler dig respektabel

Uanset hvordan du er påklædt, så vil et glas vin altid få dig til at se respektabel ud, selvom du har joggingtøj på og har glemt at sætte hår.

2. Selvom du har lilla tænder, er du stadig sexet 

Når vinen kommer ind, bliver dine ellers fine hvide tænder pludselig til noget, der kunne være en rekvisit til en gyserfilm. Men du har sandsynligvis ikke opdaget det, for du har travlt med at feste med et fyldt glas vin i hånden. 

3. Du føler dig ikke oppustet, som du gør med øl

Hvem kender ikke følelsen af øl, der har parkeret sig lige under halsen, hvor det nægter at bevæge sig videre fra. Det gør vin ikke. Vin løber lige i blodet og gør dig lækker og smuk omgående. 

4. Bartenderen kan aldrig ødelægge din bestilling

Den eneste måde, en bartender kan ødelægge din bestilling, er hvis han hælder for lidt vin i glasset.

5. Vin er den bedste undskyldning for at spise ost

Selvom vin er den ting i verden, der får dig til at se allermest intelligent og lækker ud, så får ost sammen med vinen både dig og dine smagsløg til at eksplodere i lækkerhed. 

6. Du kan drikke det foran dine forældre, uden de mistænker dig for at have et problem

Når du drikker vin foran dine forældre, er du hverken lidt for glad for alkohol eller på jagt efter en hurtig og gratis brandert. Du er bare rigtig intellektuel og dybsindig, og hvis du drejer lidt på glasset og studerer vinens farve, kan det være, dine forældre også tror på det. 

7. Det er helt okay at drikke en hel flaske

Der er nok en grund til, de fleste vine har korkpropper, ikke?

8. Vin er den bedste lokkemad, når du ikke vil være alene

Det er tricket der altid virker. Dine gæster er ved at gå, men pludselig finder du en uåbnet flaske vin frem, og så er de lidt lettere at overtale til at blive hængende. 

9. Prisen er fuldkommen ligegyldig - det virker på samme måde

Når du står i supermarkedet og skal vælge mellem den til 40 kroner og den til 150, skal du ikke skamme dig, fordi du hælder til den billge. De virker på præcis samme måde. Du bliver lækker og klog, og gør dig meget mere interessant at høre på.  

10. En af de eneste ting, du kan åbne med en sko

Ja, du kan også bruge en skruetrækker og alt muligt andet, men skotricket er stadig genialt. Du kan se, hvordan du øver dig på det HER. 

11.  Vin gør, at alle kan forstå dig

Når du er fuld på vodka og shots, er der ingen der forstår, hvad der kommer ud af munden på dig. Du sidder og halvmumler tomt ud i luften. Sådan fungerer vin ikke - når du er fuld i vin, forstår alle dine følelelser og alle er klar til at give dig et kram med på vejen. 

 

Dagens Gossip