12-årige storvildtjæger skaber ramaskrig: Pige myrder savannens store dyr for sjov

Storvildtjægere har altid skabt både vrede og afmagt blandt dyreelskere verden over, men for nylig har en række drab på flere af Afrikas mest majestætiske dyr rystet internettet. Det skriver The Mirror.

Dyrene er nemlig blevet jaget og skudt af den kun 12-årige Aryanna Gourdin, der var blevet taget med på jagt i Sydafrika af sin far, der selv er jæger.

Artiklen fortsætter under billedet

Efter den blodige jagt har Aryanna Gourdin lagt billeder på Facebook, hvor hun stolt poserer sammen med sine 'trofæer' – blandt andet en giraf, en zebra, en antilope og en bøffel.

Det er dog langt fra første gang, at den kun 12-årige pige har været med sin far på jagt. Familien Gourdin er nemlig ivrige jægeren, og Aryanna har skudt adskillige dyr i løbet af sit 12-årige liv – her i blandt bjørne og hjorte.

Artiklen fortsætter under billedet

Denne gang har pigens blodtørstige passion dog sat et hav af sind i kog, efter hun delte billeder af de truede dyr liggende døde for hendes fødder.

Både på Facebook og andre steder på nettet har chokerede og rasende personer nu taget til genmæle og ikke blot fremhævet det forkerte i storvildtjagt, men også det rystende faktum, at dyrene er dræbt af en kun 12-årig pige.

Artiklen fortsætter under billedet

Kritikken får dog ikke Aryanna Gourdin til at lægge våbene fra sig. På Facebook praler hun videre med sine drab og skriver at:

- Jeg er en jæger, og lige meget hvad folk siger til mig, så stopper jeg aldrig.

Artiklen fortsætter under billedet

Derudover opfordrer Aryanna også andre til at gribe til våben.

- Det (jagt, red.) er noget, som jeg sætter pris på og nyder, og jeg ønsker, at andre skal se, hvad jeg har oplevet. Jeg ønsker, at andre kvinder og unge skal have jagt-oplevelser. Det er fantastisk, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet

På trods af sin interesse for jagt fastslå Aryanna Gourdin samtidig, at hun elsker dyr.

Dette får dog ikke kritikken til at forstumme, og på nettet bliver den 12-årige pige kaldt alt fra 'morder' og 'ond' til 'frastødende'.

Artiklen fortsætter under billedet

Aryanna Gourdins far forsvarer dog sin datter:

- Vi er stolte over at være jægere, og vi vil aldrig undskylde for det, lyder det iskoldt fra farmand.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip