21-årige Jennifer troede hun havde tømmermænd: Timer senere var hun død

Foto: Privat

Nu advarer hendes mor andre unge mennesker om sygdommens symptomer.

21-årige Jennifer Gray havde det dårligt efter en aften i byen med vennerne den 15. april 2016. Hun følte sig skidt tilpas med kvalme, ømme led og havde hovedpine. 

Den unge kvinde regnede med, at det var tømmermænd, men 24 timer senere tog hendes bekymrede far Jamie sin datter med på hospitalet.

Det skriver Daily Record. 

Læs også

16-årig pige fundet død på Starbucks-toilet: Så ser de, hvad der ligger ved siden af hende

Tidligere på måneden havde Jennifer Gray haft en vedvarende forkølelse med øm hals og hoste. Men først da den unge kvindes symptomer blev værre den 17.  april, kom hun på hospitalet.

Her blev Jennifer Grays symptomer hurtigt værre. Hun endte i koma, og der gik ikke længe, før hun blev erklæret hjernedød.

Men det var først efter Jennifer Grays død, at forældrene fandt ud af, at deres datter havde lidt af meningitis.

- Hendes symptomer var atypiske. Hun havde ikke noget udslæt. Selv, da Jamie tog hende med til lægen, troede vedkommende, at hun havde influenza, fortæller Jennifer Grays mor Edwina til Daily Record.

Læs også

Far til fire kan ikke tro sine egne øjne: Brud tomler i vejkanten efter et lift

- Jeg var chokeret over hendes tilstand. Hun så forfærdelig ud. Hospitalet sagde, at de ikke havde set sygdommen udvikle sig så hurtigt, som den gjorde hos Jennifer. Hun kom ind med svage symptomer og i løbet af timer, var hun død, siger Edwina.

Efter sin død reddede Jennifer Grays organer fem menneskers liv. Forældrene Edwina og Jamie er begyndt at samle penge ind til forskning i meningitis. Edwina ønsker at informere unge mennesker om sygdommens symptomer.

- Vi vil blive ved for at sikre os, at noget lignende ikke sker for nogen andre, siger Edwina.

 

Dagens Gossip