35-årig mand gav sin hund kokain og skarer ørerne af den: Dommeren købte ikke hans vilde forklaring

Manden gennemførte den brutale handling i sit hjem, hvor han brugte en saks og knibtang til at skære ørerne af den narkopåvirkede hund.

En britisk mand er blevet idømt 24 ugers fængsel i en makaber sag om dyremishandling.

Christopher Griffiths har også fået et forbud mod at holde dyr i de næste 10 år, efter han fodrede sin hund med kokain, og med en saks og knibtang skar han ørerne af kæledyret. Det skriver engelske Metro

Den 35-årige mand gennemførte den brutale handling i sit hjem i byen Wrexham i det nordøstlige Wales, hvor der ventede politibetjente et modbydeligt syn, da de trådte ind ad døren til huset.

Foto: RSPCA

Gulvet var flere steder smurt ind i blod, men den skamferede hund ikke viste tegn på smerter - muligvis på grund af virkningerne af det narkotiske stof.

Læs også

Hundehvalpen kan ikke holde op med at græde efter operationen - dyrlægens gerning rammer folk lige i hjertet

Dyremishandlingen blev gennemfør tilbage i september 2015, men først nu har den tidligere hundeejer fået sin straf på 24 ugers fængsel og en bøde på omkring 700 kroner.

Christopher Griffiths har gennem hele sagen afvist anklagerne med en forklaring om, at han fik uanmeldt besøg af en vred overfaldsmand, der gik amok og fjernede ørerne på hunden Victor.

Foto: RSPCA

Dén forklaring endte de dog ikke med at købe i retssalen, hvor dommeren kom frem til en konklusion om, at der var tale om en bevidst og planlagt handling fra den 35-årige mand.

Victor modtog efterfølgende behandling hos en dyrlæge. En undersøgelse viste, at den øreløse hund ikke viste tegn på angst eller aggressioner, men en urinprøve fra Staffordshire bull terrier afslørede kokainen. 

Christopher Griffiths havde i alt tre hunde, men de er alle nu i sikre hænder hos dyreorganisationen RSPCA.

Dagens Gossip