42-årig køber gammel bus og kvitter sit job: Forvandler den til et HELT utroligt hjem

Foto: Facebook

Jeffrey Pryor var træt af at leve et liv med gæld og udgifter, han reelt set ikke havde råd til.

Jeffrey Pryor fra den amerikanske stat Missouri har skiftet fuldstændig kurs på sit liv. Den 42-årige mand har valgt at droppe sit job som montør og er ved at sælge sit hus.

Til gengæld har han købt en gammel skolebus, renoveret den og besluttet sig for at flytte ind i den. Jeffrey Pryor har nemlig levet en tilværelse med gæld og ønskede at tage ejerskab over sit liv igen.

Det skriver britiske Daily Mail. 

Foto: Facebook

Jeffrey Pryor skulle have brugt omkring 500 timer på at forvandle bussen. Han har fjernet alle sæderne, fjernet rust og fikset mekanikken. Han har isoleret bussen, installeret et badekar og et afløbsfrit toilet. Gamle bussæder og et bord, har han forvandlet til en seng.

Foto: Facebook

Inspirationen til sin nye livsstil fik Jeffrey Pryor, da han mødte en hjemløs mand, som tidligere havde været direktør. Han havde sagt til Jeffrey Pryor, at ‘de fleste mennesker kun er én lønseddel fra at blive hjemløse’.

Foto: Facebook

Disse ord gjorde stort indtryk på Jeffrey, som var træt af at leve for flere midler, end han reelt havde til rådighed. 

Nu er det planen, at Jeffrey Pryor skal bo i sit nye rullende hjem, mens han studerer historie.

Foto: Facebook

 

Foto: Facebook

- Jeg siger ikke, at alle kunne leve så minimalistisk. Men du får mulighed for at tage ejerskabet over dit liv tilbage, siger Jeffrey Pryor.

Læs også

De købte et gammelt vrag af en skolebus: Vent til du ser, hvordan de har forvandlet den

- Jeg vil helt klart savne at kunne strække mine hænder over mit hoved. Jeg vil ikke have plads til at gøre det i min bus, og jeg vil ikke have en ovn til at lave pizza, men bortset fra det, vil jeg ikke savne noget, tilføjer han.

Foto: Facebook

 

Foto: Facebook

Først mente vennerne, at Jeffrey Pryor var blevet tosset. Men de blev alligevel imponerede, da de så bussen og hvor kreativ, han havde været.

Foto: Facebook

- Folk kigger ind og synes, at det er det bedste, de nogensinde har set. De bliver virkelig inspireret af det, siger Jeffrey Pryor.

Dagens Gossip