5 frække grunde til at du skal have sex om eftermiddagen

Foto: Shutterstock

Glem alt om morgen- og aftensex. Derfor skal I kaste jer over hinanden, inden det bliver mørkt.

Sengetid er for mange par sex-tid - og omvendt.

For når først nathuen bliver trukket ned over ørerne, og vi hopper under dynerne, så føler mange par, at det er oplagt med en hyrdetime.

Men hvorfor skal sex primært være en aften-aktivitet?

Der findes selvfølgelig også dem, der har sex om natten eller om morgenen, men hvad blev der egentlig af eftermiddags-sex?

"Jamen vi arbejder sent" vil nogen sikkert svare, mens andre undskylder sig med afhentning af børn, indkøb, hverdagens sure pligter eller almindelig eftermiddagstræthed.

Men glem alle undskyldningerne og læs i stedet disse fem grunde til, hvorfor man bør have sex midt på dagen. Vi håber i hvert fald, at de fem grunde vil forsøde en del pars mandag eftermiddag.

1. Motion: Du når jo alligevel ikke i fitness-centret i dag, så hvorfor ikke 'worke out' hjemme i soveværelset? På den måde skal du ikke have dårlig samvittighed over manglende motion, og så er det altså 100 gange sjovere at knalde sig i form i steder for at stå og svede på et løbebånd.

2. Frem i lyset: Det kan være både frækt og tiltrængt at se hinanden i dagslys i stedet for i skæret fra soveværelseslampen. Bonus: Er I ét af de par, der bliver ved med at diskutere, om lyset skal være tændt eller slukket under sex, så slipper I for denne trættende debat.  

Læs også

10 ting han ville ønske du gjorde, mens I dyrker sex

3. Uf af soveværelset: Når man beslutter sig for sex midt på dagen, så kan man samtidig bruge det som en undskyldning for at have sex udenfor soveværeslet. Lad sengen være udgangspunktet for aften/natte/morgen-sex, mens I om eftermiddagen kan benytte sofaen, spisebordet, køkkenet, redskabsskuret, bilen eller hvor I nu kaster jer over hinanden.

4. Bryd med rutinerne: For mange par er 'almindelig' aften-sex forbundet med rutiner. I har muligvis jeres faste ugentlige sex-dag, eller måske et bestemt tidspunkt lige før sengetid, hvor I lige kan nå den obligatoriske omgang lagengymnastik, men rutiner er til for at blive brudt. Derfor vil sex midt på dagen heller ikke minde om sex aftenen før. Og nå ja - det vil give fornødent energi til resten af dagen.

5. Fordi videnskaben siger det: Ifølge hormoneksperten Alisa Vitti så er klokken 15 faktisk det bedste tidpunkt på døgnet at have sex. Det skyldes, at dette er tidspunktet, hvor mænd og kvinder er allermest på hormonel bølgelængde. Det skriver Daily Mail. På dette tidspunkt har kvinder nemlig et høje niveau af stresshormonet kortisol, der skaber årvågenhed og giver energi, mens mænd har et forhøjet niveau af østrogen, hvilket gør dem 'mere følelsesmæssigt til stede' under sex.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip