59-årige Maria-Louise solbadede topløs: Naboerne tvang hende til at flytte

Gik hun over stregen?

Britiske Maria-Louise Warner hævder, at hendes tidligere naboer tvang hende til at flytte ud af sit daværende hjem. Den 59-årige kvinde kunne nemlig godt lide at slikke sol i sin have uden overdel - og det brød naboerne sig ikke om.

Det skriver Daily Mail.

Læs mere: Alex filmer sin mor i hemmelighed, mens hun solbader - når han lægger det på nettet, bliver det magisk

Maria-Louise Warner havde købt en treværelses bungalow i en form for ældrebolig i Frankrig. Det var en varm sommer, og den midaldrende kvinde besluttede sig for at solbade i en bikini i sin have.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Privat

Maria-Louise Warner forsøger at holde sig i god form og hævder, at mange tror, at hun er yngre, end hun i virkeligheden er.

Da Maria-Louise Warner havde lagt sig ned, tog hun angiveligt sin top af, for at få en pænere kulør. Hun havde ikke forventet, at det ville skabe røre i hendes nye nabolag.

Læs mere: Nabo bad Linda stoppe med at solbade i BH - se hendes geniale svar

Men der gik ikke længe, før naboerne skulle være begyndt at sladre om Maria-Louise Warner. En nabo skulle have råbt af hende og forbudt sin mand at gå udenfor, når Maria-Louise lå i sin have.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Privat

Til sidst skulle naboen have hængt plastik op på sit stakit, så manden ikke kunne se Maria-Louise, når hun solede sig.

Læs mere: Topløs kvinde har sex på bagsædet af taxa - og så bliver det endnu vildere

Da Maria-Louise Warner blev meldt til politiet, blev det for meget for hende. Forrige sommer solgte hun sit hjem og flyttede ud - ét år efter, at hun var flyttet ind.

Nu bor Maria-Louise Warner til leje i en anden bolig og siger, at hun har spurgt myndighederne, om det er tilladt at solbade topløs - svaret var heldigvis ja.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip