6-årig pige mister langsomt synet: Mor beslutter sig for at give hende sit livs gave

Da den 6-årige Cailee Frost fra Phoenix i USA var 18 måneder gammel blev hun diagnosticeret med sygdommen FEVR (familiær eksudativ vitreoretinopati), der betyder, at den lille pige med tiden langsomt mister synet for til sidst at blive helt blind.

- Det kunne være i dag hun bliver blind, det kan være om fem år eller det kan ske om 10 år. Men det kan også være, at hun aldrig ender med at blive helt blind, siger pigens mor Catrina Frost til BuzzFeed News.

Foto: Facebook. Cailee Frost 

Derfor har hun lavet en liste over ting, som hun og datteren skal opleve sammen, så længe datteren kan se ordentligt.

Catrina Frost fik idéen til afkrydsningslisten, da hun en dag var på vej til lægen med datteren. Her kørte de forbi det enorme sandområde Imperial Sand Dunes, da moderen peger og fortæller, at det er der sandslotte kommer fra.

- Vi stoppede der, og der var ingen anden end os Sandet var så smukt og uberørt. Hun løb op og ned ad klitterne i næsten en time. Hun lavede også sandengle, det var en dejlig og smuk stund, siger Catrina Frost.

Læs også: Da den kommende mor så skanningsbilledet af sin baby, valgte hun straks en abort

- Jeg indså, det er disse øjeblikke, som hun på et tidspunkt måske kun kan føle og ikke se. Og så var det, at jeg indså, at vi havde brug for denne liste, siger hun.

Det har nu betydet, at mor og datter indtil videre har været i Sea World, Disneyland og ved stranden.

På listen over ting de skal nå er også camping, ridning, se Nøddeknækkeren, deltage i en luftballon festival, besøge skovene i Redwood og endda en tur til New York Fashion Week.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip