7 bizarre tegn på, at han er god i sengen

Det er detaljerne, der afslører ham.

Det er altid spændende med en ny sexpartner. Men det kan være svært at vide, hvad du har i vente. 

Women's Health har samlet en række tegn på, at din udvalgte er god i sengen.

1. Han er ikke bange for øjenkontakt.
Øjenkontakt er helt afgørende. Den er et tegn på, at han eller hun er engageret og opmærksom på dig. Og hvem gider egentlig have sex med en, der ikke udviser en oprigtig interesse?

2. Han har mange bøger i hjemmet.
'Hvis du går hjem med nogen, og de ikke har bøger, skal du ikke have sex med dem’. Sådan lyder et citat fra filminstruktøren John Waters. Folk, som læser, udvider deres horisont.

Læs mere: Mænd afslører: Disse 5 ting gør en kvinde god i sengen

3. Han har lyst til eventyr.
En nysgerrig mand eller kvinde med hang til adrenalinkick og nye eventyr, vil med stor sandsynlighed være en spændende partner i din seng.

4. Han har en passion for mad.
Folk, der er vilde med mad, er ofte sande livsnydere. De forstår at sætte pris på de ting, som tilværelsen byder dem. Denne kvalitet kan gøre dem til gode elskere.

Læs mere: Sådan er du i sengen ifølge dit stjernetegn

5. Han er god til at danse.
Din udvalgtes udfoldelse på dansegulvet kan afsløre en del om, hvordan han eller hun er i sengen. Er vedkommende i god form - og forstår han/hun at bevæge sig?

6. Han er selvsikker.
Hvis en person er selvsikker generelt, er han eller hun det med rimelig stor sikkerhed også inden for soveværelsets fire vægge. Selvtillid er noget af det mest sexede der findes.

7. Han forstår at slappe af.
Hvis din partner kan finde ud af at slappe af, kan det være et tegn på, at han eller hun forstår at nyde øjeblikket og have det sjovt - også i dobbeltsengen.
 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV