7 sikre tegn på at han elsker dig

Har du fundet ham?

Det er faktisk ikke så let, det der med parforhold. For hvordan kan du være sikker på, hvordan din partner egentlig har det? Fortvivl ikke; hvis du kan tjekke disse syv punkter af, er der stor sandsynlighed for, at du fundet en, der elsker dig.

1. Han respekterer dig.
Når det handler om kærlighed, er det ikke nok, at han  er sød ved dig. Han skal respektere dig. Og det er ikke nok, at han gør det indimellem. Din partner skal lytte til dig, respektere dit nej og tage hensyn.

2. Han har det ikke kun i munden.
Én ting er at sige, at han elsker dig. Noget andet er at vise det. For at være sikker på, at han elsker dig, må du observere hans handlinger. Er han kærlig, omsorgsfuld og hjælpsom over for dig?

3. Du kan stole på ham.
Tillid er altafgørende for et sundt forhold. Hvis I ikke stoler på hinanden, kommer det ikke til at fungere i det lange løb.

4. Han siger det til dig (og mener det).
Fortæller han dig, hvor højt han elsker dig? Og kan du se i hans øjne (og i hans handlinger), at han virkelig mener det? Så er der nok noget om det.

5. Han kan ikke forestille sig et liv uden dig.
Når han taler om sin fremtid, så taler han også om dig. Om den næste sommerferie, de rejser, I to skal på, eller måske endda de børn I skal have sammen. Han kan slet ikke forestille sig en fremtid, som du ikke er en del af.

6. Han prioriterer dig.
Han har sikkert travlt i sit liv - med arbejde, venner, familie og fritidsinteresser. Men han har aldrig så travlt, at han ikke har tid til at se dig.

7. Han er der altid for dig.
Når du er ked af det, eller bare har brug for at tale med nogen, så er det altid ham, du ringer til. Og vil gerne tale med dig - lige meget hvornår og hvor længe.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip