8 grunde til ikke at være i et forhold med én, som skjuler sin telefon for dig

Vi er med på, at alle har ret til privatliv, men der er forskel på at stædigt holde på sin ret til at skjule alt på sin mobil for sin kæreste og respektere hinandens grænser.

Her er 8 grunde til, at man ikke skal være i et forhold med én, som skjuler sin mobil:

1. Hvis man gemmer sin telefon, er der en stor sandsynlighed for, man har noget at skjule.
Selvfølgelig gælder det ikke for alle, men hvis din kæreste konsekvent vender mobilens skærm væk, når han eller hun tjekker SMS’er, kunne det være et tegn på, at noget er galt.

2. Har mindre tillid til dig end vennerne.
Hvis man lægger mærke til, at han eller hun ikke skjuler mobilen, når vedkommende er sammen med sine venner, så betyder det, at din kæreste stoler mindre på dig end sine venner.

3. Man er ikke rigtige partnere
Hvis I har brug for at sidde og skjule ting for hinanden, så er der grundlæggende noget galt i parforholdet. Man skal gøre plads til ro og tillid, ikke mistillid og mistænksomhed.

4. Du er mistænksom
Du bruger din tid på negativitet i stedet for at kunne være tilstede i nuet. Hvis du er bange for, at din ‘bedre’ halvdel skjuler noget, burde vedkommende hjælpe dig med at nå et roligt sted.

Læs også: 10 ting, du er selvbevidst om, som din kæreste ELSKER ved dig

5. Mangel på tilgængelighed
Udover at digitale medier generelt infiltrerer vores private rum, så bliver det kun værre, hvis man holder den verden, man er en del af på sin telefon, hemmelig for den anden.

6. Afbrydelser.
Hvis man i forvejen har problemer med at stole på hinanden, så hjælper det ikke, når den kæresten afbryder samtaler eller samvær, for at være ‘sammen’ med nogle andre online.

7. Når tilliden ryger, fordi man holder noget skjult for den anden, er det ekstra skidt, når man skjuler sin mobil.
Nu til dags kan folk gemme tekst, billeder og video lige ved hånden, og det gør det endnu værre, at man ikker er åbne overfor hinanden, hvad angår mobilen.

8. Privatliv bygger på tillid.
Man kan aldrig opbygge tilliden, når den ene hele tiden opfører sig mistænkeligt. Derfor vil man, med en kæreste, som skjuler sin mobil, altid have rollen som den sure i forholdet.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV