8 ting mænd gerne vil have (meget) mere af i sengen

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Sommetider er det de små ting, der gør hele forskellen. Her er otte ting, som mange mænd længes efter i dobbeltsengen.

Det er ikke altid let at finde ud af, hvad der tænder din partner mest i sengen. Men måske er der inspiration at hente her.

Dagens.dk har nemlig samlet en række ting, som mange mænd er vilde med i dobbeltsengen.

1. Stryg hans ego med hårene.
Alle elsker at få at vide, at de gør det godt. Det gælder også i dobbeltsengen. Fortæl ham, hvor godt det føles, hvor lækker han er, og hvor meget, du har lyst til ham. Han vil elske dig for det.

Læs også

Drop g-strengen – disse trusser er hot igen

2. Hjælp ham med at tilfredsstille dig.
Det er ikke altid helt let at gennemskue, hvordan det føles allerbedst for kvinden. Men han vil både elske at tilfredsstille dig og blive tændt, når du viser ham, hvordan han skal gøre.

3. Lummer snak.
Det kræver så lidt, men tænder så meget. Fortæl hamvad du gerne vil have, at han gør ved dig. Send ham en sms, hvor du lader ham vide, hvad der skal ske i aften. Han vil trippe hele dagen for at komme hjem til dig.

4. En god udsigt.
For mange mænd findes der intet smukkere end en nøgen kvindekrop. Smid tøjet - stykke for stykke, sæt dig øverst eller vend enden til og lad ham tage dig bagfra. Han vil nyde hvert et øjeblik.

Læs også

Dette er det bedste tidspunkt på dagen at knalde

5. Tænd lyset.
For at kunne nyde den gode udsigt, er det naturligvis afgørende, at lyset er tændt. Det er bare ikke det samme at have sex i mørke eller nede under dynen. Lad ham se dig og nyde synet af din krop.

6. Tag styringen.
Selv den mest kontrollede mand vil nyde at slippe tøjlerne og lade dig tage over engang imellem. Vis initiativ ved at tage styringen - det viser også, at du har lyst til ham.

7. Hold øjenkontakten.
Intet er så frækt som intens øjenkontakt med din partner. Kig ham dybt i øjnene, og hold øjenkontakten, det vil gøre jeres seksuelle oplevelse endnu mere intim og dejlig.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

8. Overrask ham.
Hop i et sygeplejerskekostume eller klæd dig ud som en skolepige og giv ham en fræk overraskelse. Foreslå en ny stilling, som du har læst skulle være fantastisk. Eller tag en tur forbi en sexshop og køb noget nyt legetøj med hjem.

12 tanker, der går gennem kvinders hoveder, når mænd stønner under sex

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip