Flugtbilist rammer mand på cykel og stikker af. Så tager vidne sagen i egen hånd - bogstavlig talt

Foto: Youtube

Et vidne så en bilist kører en cyklist ned uden at stoppe op og hjælpe. Så tog han en drastisk beslutning.

Et vidne til en trafikulykke besluttede, at han ikke bare kunne se på, at den skyldige part stak af. Derfor tog han drastiske midler i brug i retfærdighedens navn. Det skriver Little Things.

Episoden udspillede sig i Albuquerque i New Mexico, USA, hvor en bilist pludselig blev vidne til en voldsom trafikulykke. En anden bilist kom til at påkøre en cyklist, men i stedet for at stoppe og hjælpe, valgte føreren af det store SUV-køretøj at stikke af fra gerningsstedet.

Den knuste cykel havde dog sat sig fast under bilens ene hjul, men end ikke det fik bilisten til at stoppe op.

Dette syn blev for meget for en medbilist, der satte efter flugtbilisten, som han fik stoppet.

Flugtbilisten prøvede dog at undskylde og stikke af på ny, og derfor valgte vidnet af tage en noget dramatisk metode i brug, for at retfærdigheden skulle ske fyldest.

Vidnet trak derfor en pistol, som han truede flugtbilisten med, hvis han ikke blev stående. Den skæmte gerningmand lystrede, og mens hans forgæves forsøgte at forklare sig, ringede det bevæbnede vidne til politiet, som hurtigt ankom til gerningsstedet, hvor de anholdte flugtbilisten.

New Mexico er én af de få stater i USA, hvor man ikke skal have en tilladelse for at gå rundt med en pistol. Derfor blev vidnet heller ikke sigtet for at true den ansvarsløse bilist.

I videoen herunder kan du se et indslag om episoden.

Video shows armed man hold hit-and-run suspect at gunpoint

 

Dagens Gossip