Børnefamilie ville købe chokolade i slikautomat - endte med at få en fræk overraskelse i ferieparadis

Foto: Privat

På et kort øjeblik blev lækkersulten forvandlet til chok.

Regnvejrsdage og melankolske skytæpper blev skiftet ud med sydlig varme og sorgløse feriedage, da det engelske ægtepar Stuart og Debbie Norris tog deres to døtre med på sommerferie til Spanien.

Det søvnige forstadsliv i udkanten af London skulle erstattes med azurblåt bladevand og farverige paraplydrink, da forældreparret med de to piger på ni og 15 år drog til den spanske ferieby L'Estartit.

Lækkersulten meldte sig under den bagende sol, og den lille familie søgte derfor mod en mindre række af slikautomater tæt på deres hotel.

Men det gik det op for børnefamilien, at der var mere end søde sager og uskyldige snacks i maskinerne, da de kom tæt på de pengespisende automatger.

Foto: Privat

En af maskinerne var proppet med sexlegetøj, og dét syn var nok til at de chokerede forældre forsøgte at gemme deres to børn væk fra de frække sager.

Læs også

Labrador finder kæmpe dildo på gåtur og nægter at slippe den

- Vi var nødt til at skjule pigernes øjne, da vi indså, had det var, forklarer den engelske familiefar.

Sexmaskinen stod på byens hovedgaden, hvor man kunne købe dildoer og andre liderlige remedier lige ved siden af de traditionelle automater med chokolade og sodavand.

- Det er ikke dens slags ting, du forventer at se tæt på et familiehotel, siger en anden britisk mor The Daily Mail og forklarer, at der i andre automater var nyttige redskaber til de turister med kærlighed til fjolletobaken.

Dagens Gossip