Brudens søn døde før vielsen - pludselig dukker en fremmed op til brylluppet, som får tårerne til at trille

Foto: Inside Edition/ Youtube

Under ceremonien ankom en helt særlig gæst, der gjorde bruden mundlam. Han gav hende en vidunderlig overraskelse.

På en efterårsdag i oktober 2015 fik Becky Turney vendt sit liv på hovedet.

Hendes søn Triston Green var blevet skudt og omkom i en tragisk ulykke, der sendte moderen i chok. 

Selv for en erfaren leder i politiets alarmcentral i byen Palmer i den amerikanske nordstat Alaska var det umuligt at modstå den store sorg, der tromlede hende over, skriver Inside Edition. 

Men med tiden blev den svære sorg erstattet af gode minder, som gjorde hende varm om hjertet at tænke tilbage på, og for Becky Turney kunne glæden mærkes igen, da hun skulle giftes med sin udkårne Kelly Turney. 

Her er mor Becky Turney sammen med sin nu afdøde søn Triston Green. Foto: Becky Turney/privat

I juli måned var tiden langt om længe kommet til, at brylluppet skulle stå, men under ceremonien gik alting pludselig i stå, da brudgommen havde arrangeret en helt særlig overraskelse til ære for bruden, der tog vejret fra hende. 

Læs også

Mand sætter sig på knæ og skal til at fri til sin kæreste: Men så spørger han søsteren i stedet

Inden selve vielsen ankom der nemlig en helt speciel gæst, der hverken var på gommen eller brudens side af familien, men som alligevel havde et helt særligt forhold til Turney-familien.

Jacob Kilby havde rejst over 770 kilometer og pludselig trådte han frem foran bruden, der stod måbende tilbage, da det gik op for hende, hvem han var.

Becky Turney kunne næsten ikke fatte, at Jacbo Kilby havde rejst så langt for at overvære hendes bryllup. Foto: Inside Edition/ Youtube

Den unge mand viste sig at bære på noget helt specielt. 

Læs også

Hun meldte sig syg for at tag en ‘mental fridag’ - nu spredes chefens geniale svar som en steppebrand

For da Becky Turneys søn Triston Green døde i 2015, havde den unge mand nemlig skrevet sig op til at være organdonor, og den beslutning endte med at give Jacob Kilby et helt nyt liv. 

Jacob Kilby havde fået Triston Greens hjerte.

Det var umuligt for Becky Turney at holde tårerne tilbage, da hun først så Jacob Kilby. Foto: Kelly Turner/privat

- Dette er uden tvivl den flotteste gave, som jeg nogensinde har fået. Tak, fordi at du tager dig godt af Tristons hjerte, tak, fordi at du er her, skriver Becky Turney i en rørt takketale efter brylluppet på Facebook. 

Se selv historien om den rørende overraskelse under vielsen herunder.

 

36-årig ægtemand forvist til sofaen efter vildt skænderi: Da konen træder ind i stuen næste morgen, bliver hun rædselsslagen

Dagens Gossip