Chokerende billeder af ung mor: 17-årige Tia banket gul og blå

Foto: Facebook.com

Den unge kvinde blev også gennembanket sidste år. Vi advarer om voldsomme billeder!

17-årige Tia Jade Edwards blev sidste sommer forsidestof for de britiske aviser, da den walisiske teenager blev banket gul og blå til en privatfest.

Overfaldet vakte harme, da den unge mor lagde fotografier af sit opsvulmede ansigt ud på Facebook, hvor folk ytrede store ønsker om, at gerningmændene skulle straffes for handlingen. 

Læs også

Strip-show til svendegilde i Østjylland endte med udrykning: Ung mand fik voldsom lapdance

Manglende bevismateriale var dog årsag til, at anklagemyndigheden ikke valgte at lade hammeren falde i sagen, og nu frygter den 17-årige teenager en gentagelse af hele miseren fra sidste år.

Forleden var Tia Jade Edwards udsat for endnu et nyt overfald, der resulterede i en brækket næse og alvorlige øjenskader.

Fredag aften blev politiet kaldt ud til en adresse i byen Colwyn Bay, hvor de fandt den gennembankede teenager.

Tia Jade Edwards, der er mor til en datter på otte måneder, blev kørt hen på Glan Clwyd Hospital, hvor hun blev indlagt og modtog behandling for de alvorlige skader i ansigtet.

Et familiemedlem siger til The Mirror, at den 17-årige kvinde nu befinder sig i sit hjem, hvor hun forsøger at komme til hægterne igen.

Tia Jade Edwards, der til dagligt læser på universitetet, risikerer dog at skulle gennemgå flere kirurgiske indgreb i næsen, ved det ene øje og på tænderne.

Den rasende familie siger, at en mand er blevet anholdt for hændelsen, men North Wales Police ønsker ikke at bekræfte anholdelsen.

Dagens Gossip