Da Christine tog dette billede, var bilen tom

Bilisten har forklaret, at han gik i panik og stak af. Så hvem eller hvad er det så, der er på billedet?

Der stod en skadet bil i vejkanten, da Wanja Blind og datteren Christine Elise onsdag aften kom kørende på E6 ved Brenne i Saltdal i Norge.

Nu vækker et billede, som Christine Elise tog voldsom debat, efter hun har delt det på Instagram, skriver flere norske medier, blandt andre lokalavisen an.no.

Mens moderen snakkede med politiet, tog datteren et foto fra passagersædet i sin bil.

- Så tog hun et billede af bilen, som var tom. Men det ser jo ud til, at den ikke var tom alligevel, siger Wanja Blind.

(Artiklen fortsætter under billeder)

Politiet bekræfter også, at bilen var tom. Bilisten har til ordensmagten forklaret, at han gik i panik og stak af fra stedet.

Han blev kort tid efter kontaktet af politiet. 

Læs også

To søstre er på mystisk vis døde på drømmeferien: De blev fundet i den samme seng på luksushotel

Wanja Blind beskriver det som en ækel oplevelse. Hun mener ikke, at der er nogen tvivl om, at der sidder en mand i bilen. Hun afviser, at der kunne være tale om en refleksion.

- Det kunne ikke være en genspejling, for der var ikke vindue i bilen. Og det er ikke en genspejling fra vores bil, for det ser jo tydeligt ud, som om det er en mand og ikke en pige, som sidder der, siger Wanja Blind.

Det var først, da datteren Christine lagde billedet på det sociale medie Instagram, at hun opdagede, at der var noget inde i bilen. Siden har en synsk kigget på billedet, men ikke kunnet komme med nogen forklaring.

Læs også

Læger i chok over nyfødt baby: 'Vi har aldrig set et lignende ansigt'

- Der har også været mange, som har forstørret billedet og tjekket nøje, og de er ikke i tvivl om, at der sidder en mand der, siger Wanja Blind.

 

Dagens Gossip