Daniel så hjemløs kvinde stå på gaden: Så greb han hendes hånd og trak hende ned ad vejen

Foto: YouTube

Kvinden var omgivet af folk, som ignorerede hende. Men da Daniel fik øje på hende, var der ikke langt fra tanke til handling.

Da Daniel Roose så en hjemløs kvinde stå på gaden i den australske by Perth, besluttede han sig for at hjælpe hende.

- Hun stod bare der med mennesker omkring sig. Folk gik bare forbi og ignorerede hende. Jeg blev trist. Jeg bryder mig ikke om at dømme mennesker. Der ligger mere bag folk, end andre nogensinde ved, siger Daniel Roose.

Det skriver NZ Herald. 

Læs også

Kvinde er dybt chokeret, da hun kommer indenfor hos ældre nabo: 'Hun havde ikke været i bad i 13 år'

Kvinden Jess, som efter sigende havde boet på gaden i halvandet år, havde for nylig genoptaget kontakten til sin familie i New Zealand. Men hun havde ikke råd til at flyve hjem til dem.

Daniel Roose tog derfor Jess med hen til en hæveautomat, hvor han gav hende kontanter, så hun kunne købe sig en flybillet hjem.

- Hun fortalte sin historie. Jeg tog hende med til hæveautomaten og sagde ‘Her er dine penge til at tage hjem. Nyd dit liv’, siger Daniel Roose. 

Læs også

Mand filmer kvinde overfalde sin hund: Nu hyldes han af politiet for sin handling

En forbipasserende, som arbejder frivilligt med hjemløse, filmede hændelsen og lagde den efterfølgende på Facebook. 

Den frivillige Siham Carollisen fortæller, at Jess havde boet på gaden med sin partner, siden han blev sat på gaden, fordi han ikke længere kunne betale sin husleje.

Jess var bevæget over Daniel Rooses generøsitet, men ønskede ikke at blive interviewet i forbindelse med denne historie.

Se optagelserne med Daniel Roose og Jess ved hæveautomaten i videoen lige herunder.

YouTube

Dagens Gossip