Davids hund gøede som besat og trak ham ned til søen: Blev mødt af et forfærdeligt syn

Foto: Lisa Brockbank/Facebook

Uden familiehunden Leala havde lille Alexander ikke overlevet.

Det skulle have været en hyggelig ferie for en australsk børnefamilie, men i stedet var det lige ved at ende som en tragedie – havde det ikke været for familiens hund. Det skriver moren Lisa Brockbank på sin Facebook-profil.

Samme med sin mand David, deres to små børn samt nogle venner, var familien fra Coffs Harbour i Austalien taget på ferie nær Brisbane.

Mens de voksne snakkede og hyggede, havde familiens toårige dreng, Alexander Kenny ubemærket sneget sig væk ned til en sø. Her var han dog faldet, havde slået sig bevidstløs og var landet med hovedet nede i vandet.

Heldigvis havde ét familiemedlem dog opdaget Alexanders forsvinden – nemlig familiens højtelskede hund, Leala.

Foto: Lisa Brockbank/Facebook

Hun var fulgt efter den lille dreng, og da han faldt i vandet, prøvede Leala stædigt at trække ham op igen.

Da det ikke lykkes, styrtede hunden tilbage til resten af familien, mens den gøede som en gal. Alexanders far, David forstod straks, at noget var galt, da hunden forsøgte at trække ham med i retning af søen.

Hurtigt løb han med Leala ned til vandkanten, hvor han forfærdet fandt sin bevidstløse søn med en svag puls.

David forsøgte straks af genoplive Alexander, men uden held. Derfor blev der ringen efter hjælp, mens faren i 27 minutter gav førstehjælp til sin søn, indtil en abulancehelikopter ankom til stedet.

Foto: Lisa Brockbank/Facebook

Alexander blev herefter fløjet til det nærmeste sygehus i Bribanes, hvor han blev lagt i kunstigt koma.

Efterfølgende fik forældrene en meget trist besked af lægerne: Alexander var stærkt medtaget, og de skulle ikke forvente, at han ville forlade hospitalet. Hvis han gjorde, var det sandsynligvis med alvorlige hjerneskader til følge.

Foto: Lisa Brockbank/Facebook

Efter 36 bekymrende og udmattende timer skete der dog et mirakel: Alexander var pludselig selv i stand til at trække vejret, og efterfølgende vågnede den lille dreng af sit koma.

Foto: Lisa Brockbank/Facebook

Stik mod lægernes bange anelser kom Alexanders sig efterfølgende og er i dag en sund og rask dreng.

På Facebook har Lisa Brockbank siden takket både hospitalspersonalet og sin familie for deres hjælp og støtte, men der er dog især én, der fortjener en helt særlig tak:

Foto: Lisa Brockbank/Facebook

- Sidst men ikke mindst vil vi takke vores elskede hund, Leala. Hun hoppede i søen og fandt bagefter David for at advare ham. Uden hende, havde vores lille dreng ikke været med os i dag, skriver hun.

Foto: Lisa Brockbank/Facebook

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip