De fleste kvinder begår denne fejl, når de vasker deres hår

Mange mennesker begår den samme fejl, når de vasker deres hår.

De bruger den forkerte shampoo, fordi de ikke køber én, der passer til netop deres hårtype eller hovedbund. Mange går nemlig ud fra, at den samme shampoo passer til alle.

Det mener hårspecialist Ricardo Vila Nova, som blandt andet arbejder med dna-test, laserbehandling og andre teknikker, der skal forbedre kvaliteten af hans kunders hår.

Det skriver Independent.

Læs mere: Langt de fleste begår denne fejl, når de vasker hår

- Brug den shampoo, der passer til din type af hovedbund. Nogle shampooer kan fjerne den beskyttende film fra hovedbunden, hvis de anvendes hyppigt, siger Ricardo Vila Nova.

Hvis dit hår har brug for at blive vasket hver dag, så anbefaler Richardo Vila Nova, at du bruger en skånsom, rensende shampoo som en base. Hvis hovedbunden er dehydreret, kan meget vask med shampoo nemlig give ubehag og en følelse af stramhed i hovedbunden.

Læs mere: 7 fejl du formentlig begår, når du vasker hår

- Det anbefales at bruge en fugtgivende formel for at fremme et lag af beskyttelse på hovedbunden. Shampoo med naturlige olier som argan, macadamia, panthenol eller mælkesyre er meget gavnlige for en tør hovedbund, siger Richardo Vila Nova.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip