De havde sex hver dag i et helt år - sådan gik det med deres forhold

Brittany Gibbons kunne til sidst ikke udstå synet af sin egen krop, og hun var så flov over den, at det påvirkede hendes måde at være på og forholdet til hendes mand.

Derfor træf hun en beslutning, der ændrede hendes liv fuldstændig. Opskriften var sex hver dag i et helt år. Også selvom hun havde sin menstruation. Det skriver Goodhousekeeping.com.

Den vilde beslutning kom kort efter fødslen af hendes tredje barn.

- Jeg gjorde det ikke for at redde mit ægteskab. Jeg gjorde det for at redde mig selv, den effekt det havde på mit ægteskab, var blot et frynsegode, siger Brittany Gibbons og fortsætter:

- Jeg kan huske, at jeg kom ud af badet og så mig selv i spejlet og tænkte ”Hvem har lukket min mor ind?

Læs ogsåHund svømmer 10 kilometer efter at være faldet overbord - går yderligere 19 for at finde sin familie

Fra da af, havde moderen til tre ikke længere lyst til at være nøgen, ligesom hun altid slukkede lyset, når hun havde sex med sin mand.

Og som årene gik begyndte Brittany Gibbons angst for sin krop at bekymre hende.

Derfor kom hun på idéen med at have sex 365 dage om året, hvilket hendes mand var mere end klar på.

- Der skulle noget overtagelse til for mig i starten, men som månederne gik, begyndte jeg at se frem til sex hver dag. Sex avlede mere sex, og vi blev også mere romantisk med hinanden i dagligdagen. Vores forhold blev stærkere og bedre når vores intimitet blomstrede, siger hun.

Efter et år kunne Brittany Gibbons se en enorm udvikling hos sig selv, og hendes selvværd var helt i top nu.

- På det personlige plan var ændringer i den måde, jeg så min krop på, overvældende. Jeg tog mig selv i at nyde sex og min krop, mens lyset var tændt. Jeg skjulte ikke længere min kurver bag tøj. Min krop blev nydt af os begge, ligeligt. Mit forhold til min mand og min krop, havde ændret sig på fantastiske måder, skriver den lykkelige og kurvede mor.

Hun afslører også, at de tre år efter forsøget stadig er voldsomt aktive på lagnerne året rundt.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip