Den ældre dame sidder roligt i stolen, men følg kvinden der kommer ind af døren

En rystende overvågningsvideo, der viser et overfald på en ældre kvinde, er netop blevet frigivet af politiet i Texas i jagten på gerningskvinden.

Overvågningsoptagelser fra en ældre texaners hjem har i den grad sendt chokbølger gennem byen Houston.

På optagelserne, der netop at frigivet af politiet i Houston, ser man en ældre kvinde, der på det groveste bliver mishandlet af en plejer. Det skriver kfor.com.

Navnet på den ældre borger er ukendt, men plejeren er blevet identificeret som Brenda Floyd og har været efterlyst siden episoden blev kendt af politiet.

Man håber, at frigivelsen af videoen kan lede til Brenda Floyds anholdelse.

På de rystende optagelser ser man, hvordan Floyd gentagende gange slår og skubber til en ældre beboer i kvindens eget hjem.

Det viser sig, at Brenda Floyds har set sig sur på kvinden over, at hun har fodret sin lille hund med sin egen mad.

Læs også

Politi kaldt ud til skov efter mystisk opdagelse - da de lyner teltet op, får de ondt i hjertet

- Jeg har sagt til dig, at du ikke skal fodre hunden med menneskemad!, kan man høre plejeren sige, før hun gentagende gange slår og ydmyger den ældre kvinde.

- Har du yderligere 4000 dollars, så hunden kan komme på hospitalet igen? spørger Brenda Floyd og slår den stakkels ældre kvinde på baghovedet.

Politiet oplyser, at den skjulte videoen er optaget nytårsaftensdag i den ældre kvindes hjem.

Den både voldsomme og rystende mishandling har chokeret mange amerikanere, der har svært ved at tro, at nogen kan behandle en hjælpeløs, gammel kvinde så brutalt.

Politiet har i øvrigt udlovet en dusør på 5000 dollars (cirka 35.000 kroner) for oplysninger, der kan føre til Brenda Floyds anholdelse.

Dagens Gossip