Den nybagte far kan ikke holde tårerne tilbage, da han hører gråden fra sin lille søn - årsagen efterlader internettet med et kæmpe hul i hjertet

Vimeo.com

Den nybagte far trodsede alle de dystre forudsigelser fra lægerne.

En fødslen vil altid være et uforglemmeligt øjeblik for de nybagte forældre, men den følelsesmæssige oplevelse var særlig stærk, da det forlovede kærestepar Jessica Li og Cagney Went for få dage siden blev forældre til en lille dreng.

Den amerikanske fotograf Sarah Boccolucci var med inde på fødselsstuen, så hun med sine nysgerrige kameralinser kunne følge med fra første parket, da den lille baby meldte sin ankomst på Boulder Community Hospital i den amerikanske delstat Colorado.

 

Vimeo.com

 

Fotografen ønskede at forevige det gribende øjeblik, hvor Cagney Wenk blev far.

Den 26-årige mand er ramt af en aggressiv form for kræft i hjernen, og den nybagte far er derfor indlagt på det hospital, hvor han den 18. september sad klar til at tage imod sin søn Levon.

 

Læs også

4-årig holdt fanget i et bur på børnehjem: Her mærker han den friske luft for første gang i flere år

 

Det var ret usikkert, om den musikglade fyr ville oplevelse sin søns fødsel, da lægerne vurderer, at han kun har kort tid tilbage at leve i. 

Vimeo.com

Men den viljestærke kræftpatient trodsede de medicinske eksperters dystre forudsigelser i mødet med sin nyfødte barn. Det skriver britiske The Mirror

Cagney Wenk har i løbet af den seneste tid gennemgået tre forskellige operationer i hjernen, og han lå selv som patient på hospitalets intensivafdeling, da  Jessica Li gik i gang med sin fødsel.

Vimeo.com

Den nybagte far fik lov til at klippe neglestrengen på Levon, der kom til verden klokken to om natten.

- Vi har al kærlighed i hele verden omkring os lige nu, sagde Cagney Wenk, da han aede de små hænder på sønnen.

Vimeo.com

 

Over 127.000 mennesker har i løbet af den seneste uge set Sarah Boccoluccis rørende billeder og videooptagelser fra fødslen.

Der foregår nu en indsamling af økonomiske midler til den lille familie, og indtil videre er der indsamlet omkring 140.000 kroner ind.

Pengene skal blandt andet bruges til at dække familiens udgifter til behandlinger og medicin.

Læs mere om indsamlingen her.

Se her de stærke optagelser fra fødestuen:

Levon's Birth Story

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip