Denne optagelse har skræmt folk fra vid og sans: Død kvindes sjæl forlader pludselig hendes krop

En optagelse fra et kinesisk hospital vækker i øjeblikket debat samtidig med, at den har fået nakkehårene til at rejse sig på YouTube-seere verden over. Det skriver The Mirror.

Videooptagelsen stammer egentlig fra 2014 og er først i går blevet delt på YouTube, men når man ser videoen, forstår man godt, hvorfor nogen har valgt at offentliggøre den.

Den mystiske video viser nemlig et kvinde-lig liggende på en hospitalsgang – stadig med et hvidt lagen over sig.

Pludselig rører noget dog på sig, og man kan tydeligt se, hvordan en hvid skygge med ét sætter sig op i sengen og efterfølgende stiger op fra kvindens lig og flyver væk.

Det varer kun et kort øjeblik, men på nettet er der mange, der ikke er i tvivl: Det vi ser, er den døde kvindes sjæl, der forlader hendes krop. For dem er optagelsen det endegyldige bevis på, at der er liv efter døden, mens andre dog er mere skeptiske.

De mener i stedet, at der må være fiflet med optagelserne, og at det hele er en stor joke – lavet for at skræmme folk.

Her på redaktionen skal vi ikke fortælle folk, hvad der er rigtigt og forkert. Hvorvidt der er tale om snyd, dug på linsen eller om det, vi ser, virkelig er en død kvindes sjæl, der rejser videre uden kroppen, tør vi ikke gisne om.

Til gengæld kan vi mærke, at vi alligevel får en smule kuldegysninger, når vi ser optagelsen igen. For hvad nu hvis...

I videoen herunder kan du se den omtalte hændelse.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip