Deprimeret mormor havde brug for forandring - få timer senere får familien deres livs chok

Foto: Christopher Hopkins

Amerikanske Mary Johnsen havde virkelig brug for forandring, da hun kom i Christopher Hopkins aka The Makeover Guys kyndige hænder.

Mary Johnsen fra den amerikanske stat Minnesota trængte i den grad til forandring, da hun opsøgte Christopher Hopkins, som også er kendt som ‘The Makeover Guy’.

Den 62-årige kvinde havde haft et svært år, hvor hun havde mistet flere af sine kære, heriblandt sin moder.

Det skriver Rumble.

Læs også

Mor blev træt af sit kridhvide hår - men se nu den drastiske forvandling, når frisøren får frie hænder

Derfor havde Mary Johnsons barnebarn kontaktet Christopher Hopkins og bedt om hans hjælp til at give hendes bedstemor den kærlige hånd, som hun havde fortjent.

Barnebarnet håbede nemlig på, at det kunne være første skridt ud af depressionen, hvis Mary Johnsen følte sig bedre tilpas med sin fysiske fremtræden.

- Hun synes ikke rigtig, at hun er pæn, men det er hun. Jeg vil bare have, at hun skal kunne se det i sig selv, siger barnebarnet til Rumble.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Christopher Hopkins var helt med på idéen, mens Mary Johnsen virkede lidt tøvende til at starte med. Men efter den store makeover var hun henrykt over forandringen:

- Jeg kan ikke takke dig nok. Jeg vågnede i morges, kiggede i spejlet og kunne lide, hvad jeg så. Det er ikke sket i meget lang tid. Jeg gik ind i salonen og følte mig ikke særlig attraktiv, men gik ud og følte mig forkælet og pæn skrev Mary Johnsen efterfølgende i en hilsen til Christopher Hopkins, som han har delt på sin facebookside.

Se Mary Johnsens utrolige forvandling i videoen lige herunder. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip