Derfor er ‘ulækre par’ mere lykkelige, sundere og har mere sex

Det kan godt blive meget klamt og alligevel være godt.

Man skal åbenbart ikke rynke på næsen, når det kommer til at vise følelser i offentligheden.

Selvom mange har det lidt stramt med, når par kysser og krammer i offentligheden, så er det altså dem, der har fat i den lande ende, mener blogger, som skriver for internetmediet Elite Daily.

Læs også: 10 ting mænd tænker om kvinder - men aldrig fortæller

Han er enig i, at man ikke skal overfalde sin kæreste og kæle voldsomt, mens alle mulige fremmede er indlagt til at være vidner.

- Lad os holde det børnevenligt. folkens, skriver han.

Men derefter kommer Chris Riotta, som bloggeren hedder, med de gode grunde til at være lidt kæreste-klamme i offentligheden.

Når man ikke kan holde igen med at overøse ens bedre halvdel med kærlighed, så handler det jo bare om alt det godhed jeres kærlighed får til at vokse inde i jer, skriver han.

En videnskabelig undersøgelse lavet på Ohio State University i USA viser, at par, som er mere intime, har bedre forhold.

Du får også mere sex
Så spids trutmunden og giv din elskede nogle kys, selvom I måske sidder i bussen, er på restaurant eller til fødselsdag.

Desuden påpeger Chris Riotta, at når man ikke kan lade være med at kysse og kramme udenfor, hvordan går det så ikke indenfor hjemmets fire vægge.

Han nævner en undersøgelse, som viser, at folk der er meget opmærksomme på, om deres partner får den omsorg, de skal have får meget mere sex.

Så man kan altså ikke bare glæde sig over den ekstra opmærksomhed, men man kan også se frem til flere lagengymnastik-sessioner.

Læs også: 10 ting kvinder ville ønske mænd vidste om sex

Riotta slutter sit blogindlæg af med at understrege, hvorfor det er vigtigt at vise sine følelser for sin kæreste offentligt.

- Så det er sandt, vores klamme kærlighed midt på gaden er sikkert irriterende for nogen, grinagtige for andre og nuttet for nogle få (sikkert bare os selv), skriver han og fortsætter:

- Men for at være ærlig, så er jeg bare glad for at have fundet én, jeg ikke er ked af at snave foran fuldstændig fremmede.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: