Disse 5 stjernetegn er de bedste ægtemænd

Foto: Shutterstock (modelfoto)

En robust fyr, en vaskeægte romantiker eller en mand, som altid kan få dig til at grine? Her er de fem stjernetegn, der skulle være de bedste ægtemænd.

Det kan være lidt af en udfordring at finde den partner, som man skal tilbringe sit liv med. Men fortvivl ikke - måske er der hjælp at hente hos stjernerne.

Underholdningssitet Yourtango har fundet frem til de fem stjernetegn, som skulle være de allerbedste ægtemænd. 

Tyren.
Tyren er robust og meget trofast af natur. Han sætter pris på stabilitet og skaber sjældent drama. Derfor kan du også være rimelig sikker på, at han aldrig vil være dig utro. Han ønsker mest af alt at leve sit liv som en loyal partner for den kvinde, som han elsker. Gifter du dig med en tyr, kan du derfor forvente en mand, som vil ære dig resten af livet.

Læs også: Forskere: Disse 6 små ting er tegn på ægte kærlighed

Skytten.
Skytten er som udgangspunkt en utroligt romantisk fyr, som vil gøre alt i sin magt, for at gøre dig glad. Selvom han kan have tendens til at være lidt jaloux anlagt, er han en loyal og meget givende partner. Du finder aldrig en mand, som værdsætter dig højere, end skytten med det store hjerte.

Fisken.
Fisken er som udgangspunkt en udtalt pleaser med hang til romantik. Han tager sin rolle som ægtemand meget seriøst og har et ønske om at forsøge sin familie. Fisken er en følsom mand, som har brug for opmuntring en gang imellem. Til gengæld vil han forkæle dig med blomster, hjemmelavet middag og orgasmer.

Stenbukken.
Stenbukkens loyale natur gør ham til et af de bedste bud på en god ægtemand mellem stjernetegnene. Du behøver aldrig bekymre dig om, at han vil vise udpræget interesse for andre kvinder. Du er nemlig den eneste, som han har øje for. Stenbukken har dog tendens til at være en smule anspændt, så du må forsøge at få ham til at slappe lidt mere af.

Læs også: Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Løven.
Du skal finde dig en løve, hvis du drømmer om en mand, der vil få dig til at grine resten af livet. Der er nemlig ingen, der holder mere af at more sig, end han gør. Af andre stærke kvaliteter kan det nævnes, at løven er ekstremt loyal og en glimrende støtte. Til gengæld har han en lidt snæver opfattelse af, hvad skønhed er.

8 kærestepar der er dømt til at mislykkes ifølge deres stjernetegn

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip