Drenge kaldte ham ‘skolens mest hadede elev’ - til sidst trådte han ud foran et tog

Felix Alexander blev kun 17 år. Foto: Privat.

Felixs ulykkelige mor har skrevet et ærligt brev til alle dem, som gjorde livet ubærligt for hendes søn.

I årevis blev den britiske dreng Felix Alexander mobbet i skolen og på nettet. Til sidst så han ingen anden udvej end at tage sit eget liv. Nu har hans mor, Lucy, konfronteret hans mobbere med et åbent brev, skriver britiske Mirror

Af Lucys brev fremgår det, at mobberiet begyndte da Felix var 10 år, hvor han så en psykolog for at få hjælp. Som tiden gik blev drillerierne grovere og grovere. På et tidspunkt var Felix kendt som ‘den mest hadede elev’ på sin skole.

Læs også

Mor opdager, at datteren mobber klassekammerat: Nu går hendes straf verden rundt

Felixs forældre lod ham skifte skole flere gange, men mobberierne fortsatte alligevel. 

I april var 17-årige Felix så ulykkelig, at han tog sit eget liv ved at springe ud foran et tog på Abbotswood Junction ved byen Norton i Midtengland. 

Inden Felix gik hjemmefra den skæbnesvangre dag, havde han sagt til sine forældre, at han ville tage bussen i skolen, men da sønnen ikke dukkede op i skolen, anede forældrene, at der var sket noget frygteligt.

I brevet skriver 51-årige Lucy, der er henvendt til klassekammerater, lærere, skoler og fremmede, følgende:

"Hans selvtillid og selvværd blev nedbrudt over en lang periode af den mobning, han oplevede i skolen. Det begyndte med uvenlighed og social isolation, og som årene gik udviklede det sig til mobning på sociale medier, det blev ondt og overvældende. Folk, der aldrig havde mødt Felix, gjorde ham ondt. Han var desværre så ødelagt af mobberiet, isolationen og uvenligheden, han havde oplevet, at han ikke var i stand til at se hvor mange mennesker, der virkelig holdt af ham".

Læs også

Han er blevet mobbet hele livet for at gå til dans - se nu dommernes reaktion, når han viser, hvad han kan

Den ulykkelige mor håber, at hendes brev vil klæde skolelærere og -ledelser bedre på og åbne mobbernes øjne for den skade, de kan forårsage. 

Lucy og Felixs far er i gang med at samle penge ind til “Place2be”, som tilbyder rådgivning til unge. Ligesom Lucy holder foredrag om sin søns historie for unge mennesker. 

- Jeg ønsker at øge bevidstheden, fordi vi alle har et kollektivt ansvar for at forhindre, at de andre unge menneskers liv går tabt, forklarer Lucy.

Dagens Gossip