Eksperter har lavet en vodka, der skulle være bedre for din lever

Vi kender det alle sammen. Efter en festlig aften i byen med farverige drinks, venter en hård dag i sengen med tømmermænd.

At dømme ud fra kroppens fysiske reaktion, kan der vist ikke være nogen tvivl om, at vodka ikke er sundt for din lever.

Men det er der måske råd for. En ny vodka med navnet ‘Bellion Vodka’ siges nemlig at skade din lever mindre, end den ‘almindelige’ vodka gør.

Det skriver amerikanske Elite Daily.

 

Happy 25th birthday, Internet! #BellionwithNTX #internautday #vodka #alcohol #liquor #spirits #cocktails #mixeddrinks #drink #mixology #mixologist #instadrinks #drinkstagram #drinkup #bar #bartenders

A photo posted by Bellion Vodka (@bellionvodka) on

Aug 23, 2016 at 11:41am PDT

I 10 år har Harsha Chigurupati og hans kolleger ifølge Elite Daily arbejdet på at udvikle en sprut, som yder en form for ‘beskyttelse’ på leveren, når alkoholen kommer ind i blodbanen.

Nu har de angiveligt fundet frem til den perfekte blanding. Tests skulle efter sigende have vist, at drikkens skadelige virkning på leveren var blevet formindsket med helt op til 93 procent.

Men selvom det altså lyder til, at Bellion vodka yder mindre skade på din lever, end andre typer af vodka gør, bør den selvfølgelig ikke drikkes i uhæmmede mængder.

Det er nemlig ikke særlig sundt for din krop at drikke alkohol, uanset om den skader din lever mindre eller ej.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip