McDonald’s nægter at give hjemløs kvinde vand - så træder en mand ud af køen

Foto: Privat

Jonathon var på vej hjem fra en bytur, da han besluttede sig for at købe en burger på vejen. Mens han ventede, hørte han medarbejderens svar. Så gjorde han noget drastisk.

Tidligt søndag morgen var britiske Jonathon Pengelly en tur på McDonalds efter en aften i byen. Mens han stod i kø til kassen, fik han øje på en kvinde, som stod foran ham.

Det skriver Mirror.

- Jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til kvinden foran mig, alt hun bad om, var en kop varmt vand, skriver Jonathon Pengelly i et opslag på det sociale medie Facebook.

Men medarbejderne svarede nej.

Læs også

Tjener vil tvinge mor til at betale for mad, hun ikke skal have: 4-årig datter efterlader ham lamslået

- Mit hjerte blev knust. Så jeg talte med hende og bad hende bestille, hvad hun gerne ville have. Jeg forventede, at hun ville bestille det hele. Jeg var chokeret. Hun bad om en enkelt cheeseburger, det var det, skriver Jonathon Pengelly.

Trods kvindens beskedenhed købte Jonathon Pengelly og hans venner så meget mad, som de kunne bære, så kvinden med sikkerhed ville blive mæt.

Jonathon Pengelly faldt i snak med kvinden, som viste sig at hedde Polly. De to talte godt sammen, og Jonathon inviterede hende og en ven på mad hjemme hos sig selv. Her fik de også mulighed for at tage et bad og børste deres tænder.

Læs også

Lastbilchauffør standsede midt på kørebanen og blokerede vejen - nu hyldes han som helt af børnefamilie

- Jeg er ikke en helgen, men denne venlige gerning kostede mig omkring 20 pund (omkring 170 danske kroner red.). Det koster ikke noget at være venlig, og jeg håber oprigtigt, at folk vil dele dette for at skabe opmærksomhed omkring hjemløse, skriver Jonathon Pengelly.

Siden han delte sit opslag lørdag nat, er det gået viralt med mere end 33.000 delinger, 146.000 reaktioner og 14.000 kommentarer.

Mirror har talt med Jonathon Pengelly og kontaktet McDonalds for at give dem mulighed for at kommentere sagen. 

Du kan læse hele opslaget lige herunder.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip